Μέγαρα: Νεκρός 59χρονος κατά την έφοδο έξι ληστών στο σπίτι του

Την τελευταία του πνοή άφησε 59χρονος, όταν στο σπίτι του στα Μέγαρα εισέβαλε ομάδα έξι κουκουλοφόρων με σκοπό τη ληστεία. Παρούσα στο τραγικό συμβάν ήταν και η σύζυγος του άτυχου άντρα που τον είδε να σωριάζεται στο πάτωμα. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, δεν φαίνεται να υπάρχουν τραύματα στο σώμα του 59χρονου και εκτιμάται ότι είναι πιθανόν να υπέστη καρδιακή προσβολή.

Την τελευταία του πνοή άφησε 59χρονος επιχειρηματίας, όταν στο σπίτι του στα Μέγαρα εισέβαλε ομάδα κουκουλοφόρων με σκοπό τη ληστεία.
Παρούσα στο τραγικό συμβάν ήταν και η σύζυγος του άτυχου άντρα που τον είδε να σωριάζεται στο πάτωμα.
Η έφοδος των κακοποιών έγινε στις 21:30 το βράδυ της Κυριακής στην κατοικία του ζεύγους, η οποία βρίσκεται επί της οδού 28ης Οκτωβρίου.
Έξι άτομα που φορούσαν κουκούλες εισέβαλαν στο σπίτι από την πίσω πλευρά και βρέθηκαν αντιμέτωποι με το ζευγάρι.

Οι δράστες απείλησαν τον επιχειρηματία και τη σύζυγο τους ζητώντας τους επιτακτικά να τους αποκαλύψουν που βρίσκονται τα χρήματα τους. Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα έλεγε διαρκώς στους κουκουλοφόρους να τους αφήσουν καθώς ο σύζυγος της αντιμετώπιζε προβλήματα με τη καρδιά του.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, δεν φαίνεται να υπάρχουν τραύματα στο σώμα του 59χρονου και εκτιμάται ότι είναι πιθανόν να υπέστη καρδιακή προσβολή ωστόσο απάντηση για τα ακριβή αίτια θα δώσει ο ιατροδικαστής.
Οι αστυνομικοί στο πλαίσιο της έρευνας θα εξετάσουν τις εικόνες που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας που διαθέτει η κατοικία ενώ δεν έχει εξακριβωθεί εάν οι δράστες αφαίρεσαν τελικά χρήματα ή πολύτιμα αντικείμενα.

Η σύζυγος του 59χρονου βρίσκεται σε σπίτι συγγενικού της προσώπου σε κατάσταση σοκ.

Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk