Με ηρεμία την τελευταία εβδομάδα προς τις κάλπες

Ακριβώς μια εβδομάδα πρίν από την εκλογική αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής το μεγάλο ζητούμενο για τον τόπο είναι η ηρεμία.

Με ηρεμία την τελευταία εβδομάδα προς τις κάλπες | tovima.gr
Ακριβώς μια εβδομάδα πριν από την εκλογική αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής το μεγάλο ζητούμενο για τον τόπο είναι η ηρεμία.
Τα κόμματα έχουν ήδη παρουσιάσει όλες τις πτυχές της πολιτικής τους, τα διλήμματα έχουν τεθεί στο εκλογικό σώμα, τα πολιτικά πρόσωπα έχουν αποκαλυφθεί στην εκλογική αρένα.
Σε μεγάλο βαθμό οι ψηφοφόροι έχουν καταλήξει στις επιλογές τους, δεδομένου ότι το ποσοστό των αναποφάσιστων στα δημοσκοπικά ευρήματα συρρικνώνεται.
Αυτό που προβληματίζει τον κόσμο και πρέπει να απασχολεί όλους είναι η ομαλή πορεία πρός τις κάλπες, χωρίς ακρότητες στην πολιτική αντιπαράθεση και η διασφάλιση της σταθερότητας του τραπεζικού συστήματος και της οικονομίας που οι αντοχές της έχουν δοκιμαστεί τα τελευταία χρόνια.
Είναι κρίμα η επομένη των εκλογών να βρεί τη χώρα σε χειρότερη θέση από αυτή που βρισκόταν στην αφετηρία της εκλογικής αναμέτρησης, λόγω πολιτικών ακροτήτων και ατοπημάτων.
Αμέσως μετά θα υπάρχει ο χρόνος για τα κόμματα και τους νέους βουλευτές να συζητήσουν, να αντιπαρατεθούν και να λάβουν αποφάσεις για κρίσιμα ζητήματα από την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, τη νέα κυβέρνηση και τη νέα διαπραγμάτευση με τους ευρωπαίους εταίρους.

Ο καθένας από το ρόλο που του επιφυλλάσσει το εκλογικό σώμα.

ΤΟ ΒΗΜΑ

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γνώμες
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk