Με επιστολή στον Μαραντόνα ο Κάστρο διαψεύδει τα περί θανάτου του

Επιστολή στον φίλο του και θρύλο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, Ντιέγκο Μαραντόνα, έστειλε ο Φιντέλ Κάστρο, διαψεύδοντας τις φήμες ότι ο πρώην ηγέτης της Κούβας έχει πεθάνει. Ο Φιντέλ Κάστρο δεν έχει εμφανιστεί δημόσια από την ημέρα της ιστορικής προσέγγισης της Κούβας με τις ΗΠΑ, με αποτέλεσμα να φουντώνουν οι εικασίες για την κατάσταση της υγείας του.

Επιστολή στον φίλο του και θρύλο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, Ντιέγκο Μαραντόνα, έστειλε ο Φιντέλ Κάστρο, διαψεύδοντας τις φήμες ότι ο πρώην ηγέτης της Κούβας έχει πεθάνει.

Ο ηγέτης της κουβανικής επανάστασης δεν έχει εμφανιστεί δημοσίως από την ημέρα της ιστορικής προσέγγισης της Κούβας με τις ΗΠΑ, την οποία προώθησε ο αδελφός του και νυν πρόεδρος της χώρας Ραούλ Κάστρο. Αυτή η σιωπή και η απουσία του Φιντέλ φούντωσε και πάλι τις εικασίες σχετικά με την κατάσταση της υγείας του.

Η ιστοσελίδα του δικτύου Telesur δημοσίευσε φωτογραφίες του Μαραντόνα, ο οποίος είχε επισκεφτεί πρόσφατα την Κούβα, να κρατά και να διαβάζει μια ολιγοσέλιδη επιστολή με την υπογραφή του 88χρονου Φιντέλ Κάστρο.

«Ο ηγέτης της κουβανικής επανάστασης, Φιντέλ Κάστρο, είναι ζωντανός και έγραψε μια επιστολή προς τον αστέρα του ποδοσφαίρου» αναφέρει η Telesur, διαψεύδοντας τον χείμαρρο των πρόσφατων εικασιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την υγεία του Κάστρο.

Η ιστοσελίδα δεν δημοσιεύει το περιεχόμενο της επιστολής του Κάστρο προς τον Μαραντόνα.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του Φιντέλ Κάστρο ήταν στις 17 Οκτωβρίου σε κρατικά μέσα ενημέρωσης.

Κόσμος
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk