Αλ. Τσίπρας: «Η Ελλάδα μου δε θα ζημιώσει την Ευρώπη»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θεωρείται πλέον κίνδυνος, όπως το 2012, αλλά μία πρόκληση με στόχο την αλλαγή» τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας σε άρθρο του με τίτλο «Η Ελλάδα μου δεν θα ζημιώσει την Ευρώπη» στην Corriere della Sera. Στρέφει τα βέλη του κατά του Αντώνη Σαμαρά, λέγοντας ότι «δεν έχει τίποτα να προσφέρει, εκτός από την υποδούλωση στις διδαχές μιας επιζήμιας και αποτυχημένης λιτότητας».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θεωρείται πλέον κίνδυνος, όπως το 2012, αλλά μία πρόκληση με στόχο την αλλαγή» τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας σε άρθρο του με τίτλο «Η Ελλάδα μου δεν θα ζημιώσει την Ευρώπη» στην Corriere della Sera.

«Η Ελλάδα βρίσκεται μπροστά σε μια ιστορική στροφή: ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αποτελεί, πλέον, απλή ελπίδα για τον ελληνικό λαό. Ενσαρκώνει την προσδοκία μιας αλλαγής πορείας πλεύσης για ολόκληρη την Ευρώπη, η οποία δεν πρόκειται να βγει από την κρίση, χωρίς μια βαθιά αναθεώρηση των πολιτικών επιλογών της. Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ θα δώσει νέα ώθηση στις δυνάμεις, οι οποίες μάχονται για την αλλαγή. Διότι, αφού η Ελλάδα κατέληξε σε αδιέξοδο, η σημερινή Ευρώπη πρόκειται να έχει το ίδιο τέλος» γράφει ο κ. Τσίπρας.

Σε άλλο σημείο του άρθρου του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώνει: «Ο Σαμαράς δεν έχει τίποτα να προσφέρει, εκτός από την υποδούλωση στις διδαχές μιας επιζήμιας και αποτυχημένης λιτότητας, οι οποίες επέβαλαν στην Ελλάδα νέες φορολογικές αυξήσεις και περικοπές μισθών και συντάξεων, που προστίθενται σε έξι χρόνια θυσιών».

Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk