• Αναζήτηση
 • Γιαννακόπουλος: «Εργολαβία για δημιουργία κόκκινης παράγκας στο μπάσκετ»

  Κατά μέτωπο επίθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανό και στο πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, Γιώργο Χαλβατζάκη. Με αφορμή τη νέα τιμωρία δέκα μηνών που του επιβλήθηκε, ο ισχυρός άνδρας της Πράσινης ΚΑΕ κατηγόρησε τους προαναφερθέντες ότι «έχουν πάρει εργολαβία το να δημιουργηθεί κόκκινη παράγκα και στο μπάσκετ… Συνεπικουρούμενοι από ΑΣΕΑΔ, ΕΦΙΠ και Αθλητικό Δικαστή προσπαθούν να διαλύσουν το διαχρονικά πιο πετυχημένο τμήμα συλλόγου της Ελλάδας…».

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Κατά μέτωπο επίθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανό και στο πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, Γιώργο Χαλβατζάκη.

  Με αφορμή τη νέα τιμωρία δέκα μηνών που του επιβλήθηκε, ο ισχυρός άνδρας της Πράσινης ΚΑΕ κατηγόρησε τους προαναφερθέντες ότι «έχουν πάρει εργολαβία το να δημιουργηθεί κόκκινη παράγκα και στο μπάσκετ… Συνεπικουρούμενοι από ΑΣΕΑΔ, ΕΦΙΠ και Αθλητικό Δικαστή προσπαθούν να διαλύσουν το διαχρονικά πιο πετυχημένο τμήμα συλλόγου της Ελλάδας…».

  Αναλυτικά η δήλωσή του:

  «Οι υπό αντικατάσταση Ανδριανός και Χαλβατζάκης έχουν πάρει εργολαβία το να δημιουργηθεί κόκκινη παράγκα και στο μπάσκετ… Συνεπικουρούμενοι από ΑΣΕΑΔ, ΕΦΙΠ και Αθλητικό Δικαστή προσπαθούν να διαλύσουν το διαχρονικά πιο πετυχημένο τμήμα συλλόγου της Ελλάδας…

  Το τμήμα που κάθε τέλος της χρονιάς, τρέχουν να τιμήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί του, μπας και κλέψουν λίγο από την λάμψη του. Τους ενημερώνω – υπενθυμίζω ότι έρχονται εκλογές σε όλα τα επίπεδα και πολύ σύντομα, οι αποφάσεις τους δεν θα έχουν ισχύ ούτε στον θυρωρό της πολυκατοικίας τους».

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Στη σκιά του ηφαιστείου… Η χρυσόξανθη πλεξούδα με τη χαρακτηριστική πορτοκαλί κορδέλα του Hermes στο κάτω μέρος μπλέχτηκε ξαφνικά στις… μεταξένιες ψηφίδες του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk