Γεύματα αγάπης και αλληλεγγύης προσφέρει για ακόμη μια χρονιά το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ) ανήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Τα καθιερωμένα εορταστικά γεύματα του ΚΥΑΔΑ θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου Ρουφ (Πειραιώς και Εχελιδών 69) στις 13.00 το μεσημέρι της 25ης Δεκεμβρίου 2014 και την ίδια ώρα το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς.
Όπως κάθε χρόνο, με εορταστικό μενού και παραδοσιακά εδέσματα, εκατοντάδες συνάνθρωποί μας που βρίσκονται σε κατάσταση ανάγκης θα γιορτάσουν, στέλνοντας μηνύματα ελπίδας και αισιοδοξίας για τη νέα χρονιά. Εφέτος μάλιστα οι εθελοντές θα ετοιμάσουν φαγητό για 800 άτομα, δηλαδή 150 περισσότερα από την αντίστοιχη εκδήλωση που έγινε το περασμένο Πάσχα.
Στο πλαίσιο αυτό, το Κ.Υ.Α.Δ.Α. με ανακοίνωση του, «εκφράζει τις ευχαριστίες του στις εταιρείες ΦΟΥΡΝΟΙ ΒΕΝΕΤΗ, ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ, ΝΤΟΡΗΣ, COCA-COLA Τρία Έψιλον για την πολύτιμη υποστήριξή τους στη διοργάνωση των εορταστικών γευμάτων».
Το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων και αυτές τις ημέρες βρίσκεται κοντά στους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας στέλνοντας το μήνυμα ότι η Αθήνα, ο δήμος και οι κάτοικοί της διατηρούν με αίσθημα αλληλεγγύης τον ανθρώπινο χαρακτήρα και τα πολιτισμικά χαρακτηριστικά της Αθήνας.