Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών μετέβη το πρωί ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, προκειμένου να συναντηθεί με τους εισαγγελείς που διερευνούν τις καταγγελίες του για την υπόθεση των ασφαλίστρων κινδύνου (CDS).

Σε δηλώσεις του, υποστήριξε ότι «μετά από τρία χρόνια έχει ξανανοίξει ο φάκελος για την υπόθεση των CDS» και επισήμανε πως «σήμερα θα συνεχίσω την κατάθεση με τα αιτήματα δικαστικής συνδρομής για να ριχθεί επιτέλους φως στο ποιοι πόνταραν στη χρεοκοπία της χώρας και ποιοι κέρδισαν από αυτήν, με συνεργούς την τότε πολιτική ηγεσία. Η μία και μόνη εξεταστική, που έλεγε κάποτε ο πρωθυπουργός και δεν έκανε ποτέ».

Σε ερώτηση για το αν έχει καινούργια στοιχεία, απάντησε ότι έχουν προκύψει καινούργια στοιχεία μετά την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Ο κ. Καμμένος ρωτήθηκε και για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, επαναλαμβάνοντας την πεποίθησή του ότι η χώρα πάει σε εκλογές.

«Όσο και αν πιέζουν, όσο και αν εκβιάζουν, όσο και αν προσπαθούν μέσα στον πανικό τους να βρουν ‘Συμπιλίδηδες’. Τελείωσαν, πάμε σε εκλογές» είπε.