Κλειστός ο σταθμός Μετρό Ομόνοια από τις 17:30

Πορείες συμπαράστασης προς τον Νίκο Ρωμανό και τους άλλους δύο κρατούμενους που έκαναν απεργία πείνας ως αλληλέγγυοι διοργανώνουν σήμερα Πέμπτη το απόγευμα αναρχικές και αντιεξουσιαστικές κινήσεις και συλλογικότητες. Στην Αθήνα η συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για τις 18:00 στην Ομόνοια και θα ακολουθήσει πορεία. Προσυγκέντρωση για κάθοδο στο σημείο συγκέντρωση έχει δοθεί και στην Καισαριανή, στο Πνευματικό Κέντρο.

Από τους αρμοδίους φορείς ανακοινώθηκε ότι με εντολή της Αστυνομίας ο σταθμός Ομόνοια του μετρό θα είναι κλειστός από τις 17:30, ενώ σε συνδυασμό με τη βροχή αναμένεται να επικρατήσει κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Ραντεβού για συγκεντρώσεις και πορείες αλληλεγγύης δίνονται και σε άλλες πόλεις της χώρας: στη, Θεσσαλονίκη, στον Βόλο, στο Αγρίνιο, στην Κομοτηνή, στο Ρέθυμνο, στις Σέρρες, στα Τρίκαλα, στην Καρδίτσα και στη Σύρο.

Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Αναβολές και… private clubs Το τεράστιο ροζ, γεμάτο καθρέφτες, δωμάτιο στη βίλα «Ορτανσία», σκαρφαλωμένη στις ψηλότερες και πλέον θεαματικές οροσειρές της Εκάλης, ήταν... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk