• Αναζήτηση

Ελεύθεροι με όρους 4 σωφρονιστικοί υπάλληλοι της υπόθεσης Καρέλι

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν και οι τέσσερις σωφρονιστικοί υπάλληλοι των φυλακών Νιγρίτας που κλήθηκαν να απολογηθούν ενώπιον της ανακρίτριας Σερρών για τον θάνατο του Ίλι Καρέλι. Οι περιοριστικοί όροι περιλαμβάνουν απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και αυτοπρόσωπη εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους μια φορά το μήνα.

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν και οι τέσσερις σωφρονιστικοί υπάλληλοι των φυλακών Νιγρίτας που κλήθηκαν να απολογηθούν ενώπιον της ανακρίτριας Σερρών για τον θάνατο του Ίλι Καρέλι.

Με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, οι περιοριστικοί όροι που επιβλήθηκαν στους τέσσερις -από τους συνολικά 15 κατηγορούμενους για την υπόθεση δεσμοφύλακες- αφορούν την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και την αυτοπρόσωπη εμφάνισή τους στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους μία φορά τον μήνα.

Αύριο, Μεγάλη Τρίτη, απολογούνται άλλοι δύο κατηγορούμενοι, ενώ ήδη για την υπόθεση προφυλακίστηκαν, μετά τις απολογίες τους, έξι σωφρονιστικοί υπάλληλοι, ενώ άλλοι δύο αφέθηκαν επίσης ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Κοινωνία
Σίβυλλα
Helios Kiosk