Κουμουτσάκος: Το πλεόνασμα του Σγουρού είναι αδράνειας και απραξίας

«Οι γνώσεις μου από την Ευρωβουλή θα βοηθήσουν στην απορρόφηση περισσότερων κονδυλίων για την περιφέρεια» είπε ο Γ.Κουμουτσάκος, απαντώντας στην ερώτηση γιατί διεκδικεί την Περιφέρεια Αττικής. Στην πρόταση Σγουρού να παραιτηθεί, απάντησε ότι η θητεία του λήγει έτσι κι αλλιώς στις 25 Μαΐου, ενώ για το πλεόνασμα της περιφέρειας είπε ότι είναι αφορμή για απολογίες.

«Οι γνώσεις μου από την Ευρωβουλή θα βοηθήσουν στην απορρόφηση περισσότερων κονδυλίων για την περιφέρεια» είπε στο Mega ο Γιώργος Κουμουτσάκος, απαντώντας στην ερώτηση γιατί από την Ευρωβουλή διεκδικεί την Περιφέρεια Αττικής.

Στην πρόταση Σγουρού να παραιτηθεί από την ευρωβουλή, ο ίδιος απάντησε ότι η θητεία του λήγει έτσι κι αλλιώς στις 25 Μαΐου.

Συμπλήρωσε ότι είναι ο βασικός εισηγητής του ΕΛΚ στον κανονισμό για το θέμα των λιμανιών (η περιφέρεια έχει 3 λιμάνια), «αν φύγω η θέση αυτή θα καλυφθεί από άλλον ευρωβουλευτή και προσπαθώ να μην περάσει αυτός ο κανονισμός γιατί δεν είναι στο συμφέρον της Ελλάδας. Στόχος μου, και νομίζω ότι θα τα καταφέρω, είναι να πάει το θέμα στην επόμενη Ευρωβουλή».

Αναφερόμενος στο πλεόνασμα που ανακοίνωσε ο Γιάννης Σγουρός, ο κ. Κουμουτσάκος είπε ότι πρόκειται για πλεόνασμα αδράνειας και απραξίας.

«Το πλεόνασμα αυτό είναι αφορμή για απολογία, γιατί τα προβλήματα είναι πολύ μεγάλα» τόνισε.

Ο κ. Κουμουτσάκος είπε ότι το πρόγραμμα που θα παρουσιάσει θα στηρίζεται σε τέσσερις άξονες: δουλειές, ανάπτυξη, διαφάνεια και αλληλεγγύη.

Αναφερόμενος στους συνυποψήφιούς του είπε ότι η κ. Δούρου είναι ένα αξιόλογο στέλεχος, αλλά η ίδια επιθυμεί να βγάλει πολιτικά συμπεράσματα από το αποτέλεσμα της κάλπης.

Για τον Γιάννη Σγουρό αναγνώρισε ότι έχει μια πορεία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, «αλλά είναι πλήρης αυτοδιοικητικών ημερών» μετά από 12 χρόνια.

«Η υποψηφιότητα Σγουρού είναι υποψηφιότητα του κατεστημένου. Περνάμε πλέον σε μια νέα εποχή για τις περιφέρειες» συνέχισε.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk