Τι να δείτε…
Ξένη ταινία
Τα χρυσά χρόνια
(Liberty heights)
STAR, 02.30
Στη Βαλτιμόρη της δεκαετίας του 1960 δύο αδέλφια γνωρίζουν τον έρωτα και τη ζωή και ταυτόχρονα προσπαθούν να βρουν λύση σε ένα τεράστιο οικονομικό πρόβλημα του πατέρα τους. Με τους Αντριεν Μπρόντι, Μπεν Φόστερ κ.ά. Η σκηνοθεσία είναι του Μπάρι Λέβινσον. (ΗΠΑ, 1999, 118′)
Ελληνική ταινία
Μια κυρία στα µπουζούκια
ALPHA, 21.00
Ευχάριστο και απολαυστικό μιούζικαλ του Γιάννη Δαλιανίδη, με τη Ζωή Λάσκαρη στα καλύτερά της. Μαζί της οι Φαίδων Γεωργίτσης, Μάρθα Καραγιάννη, Κώστας Βουτσάς και Μαίρη Χρονοπούλου.

Σούπερ Λίγκα
Ατρόμητος – ΠΑΟΚ
Novasports 2, 17.15
«Εμβόλιμη» η 16η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα η αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον ΠΑΟΚ στο Δημοτικό Γήπεδο Περιστερίου.
Ελληνική σειρά
Είσαι το ταίρι µου
MEGA, 17.50
Παρά τις δεκάδες προβολές της, η συγκεκριμένη κωμική σειρά είναι μία από τις καλύτερες, τη βλέπεις ευχάριστα. Εξαιρετικό σενάριο αλλά και ερμηνείες που «κεντάνε», με βασικές αυτές των Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, Βίκυς Σταυροπούλου και Αρη Σερβετάλη.
Live U
STAR, 10.00
Η εναλλακτική πρόταση απέναντι στην πρωινή ψυχαγωγία που πλέον έχει χάσει το μέτρο. Ρεπορτάζ για την τρέχουσα επικαιρότητα, συνεντεύξεις και μικρές πολιτιστικές νότες με την Πόπη Τσαπανίδου στην παρουσίαση.
Τι να μη δείτε…
Φ+Μ live

STAR, 14.45
Δύο ταλαντούχοι και έξυπνοι παρουσιαστές χαραμίζονται σε μια εκπομπή δίχως ενδιαφέρον περιεχόμενο με αστεία τα οποία είναι ξεπερασμένα και με μερικούς από τους συνεργάτες τους να είναι άκρως αντιτηλεοπτικοί.
Δημοσιεύτηκε στο HeliosPlus στις 17 Δεκεμβρίου 2013

HeliosPlus