Φοβού τη Λίντσεϊ Λόχαν όταν δεν της κάνουν τα χατίρια της! Σε μια τρομερή έκρηξη θυμού, η άτακτη σταρ που συχνά-πυκνά αντιμετωπίζει προβλήματα με το νόμο, κατέστρεψε το τροχόσπιτο-καμαρίνι το οποίο τη φιλοξενούσε στα γυρίσματα της ταινίας «Scary Movie 5».

Η 25χρονη ηθοποιός φέρεται να θύμωσε όταν οι παραγωγοί της ταινίας στην οποία συμμετέχει αρνήθηκαν να της προσφέρουν ιδιωτικό τζετ για την ίδια και τους στενούς συνεργάτες της προκειμένου να επιστρέψουν στη βάση τους μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι παραγωγοί του «Scary Movie 5» στην αρχή συμφώνησαν με τις απαιτήσεις της κακομαθημένης σταρ. Στη συνέχεια, όμως, όταν η Λίντσεϊ Λόχαν αρνήθηκε να φύγει έγκαιρα από το ξενοδοχείο που τη φιλοξενούσε άλλαξαν γνώμη και αποφάσισαν ότι εκείνη και η συνοδεία της θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν την ίδια πτήση με τους… κοινούς θνητούς.

Ποιος είδε τη Λόχαν και δεν τη φοβήθηκε! Η νεαρή σταρ αποφάσισε να «απαντήσει» καταστρέφοντας το τροχόσπιτο που τη φιλοξενούσε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων σκορπώντας μεταξύ άλλων ψεύτικο αίμα στους τοίχους και δημιουργώντας προβλήματα στα συστήματα αποχέτευσής του. «Δε χρειάζεται να πούμε ότι δεν θέλουν ποτέ πια να δουλέψουν μαζί της», ανέφερε η ίδια πηγή.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Λίντσεϊ Λόχαν κάνει ζημιές σε τροχόσπιτο κατά τη διάρκεια γυρισμάτων. Στο πλαίσιο της συνεργασίας της στην τηλεταινία «Liz and Dick» με θέμα τη ζωή της Λιζ Τέιλορ και τη σχέση της με τον Ρίτσαρντ Μπάρτον, η Λιντσεϊ Λόχαν λέγεται ότι προκάλεσε ζημιές 100.000 δολαρίων στο τροχόσπιτο που φιλοξενούσε τουαλέτες της μυθικής Τέιλορ το οποίο είχε νοικιαστεί για τα γυρίσματα.