Ενεργή συμμετοχή στην μαθησιακή διαδικασία της 6χρονης κόρης της, Σουρί, φαίνεται πως έχει η Κέιτι Χολμς.

Η 33χρονη ηθοποιός που μετά το χωρισμό της από τον Τομ Κρουζ μετακόμισε από το Λος Άντζελες στη Νέα Υόρκη, έγινε μέλος στο Parent Teacher Association (Ένωση Γονέων και Δασκάλων) του σχολείου της μοναχοκόρης της ώστε να συμμετέχει προσωπικά στα σχολικά δρώμενα αλλά και στην εξέλιξή της στο σχολείο.

«Έχει ενεργή ανάμειξη σε τόσο πολλές δραστηριότητες στο σχολείο όσο το πρόγραμμά της επιτρέπει», αναφέρει φιλική πηγή της οικογένειας της Κέιτι και της Σουρί.

Όσο έμεναν στο Μπέβερλι Χιλς, η μικρή κόρη του Τομ Κρουζ και της Κέιτι Χολμς έκανε ιδιωτικά μαθήματα στο σπίτι. Όταν, όμως, μητέρα και κόρη μετακόμισαν στη Νέα Υόρκη μετά την ανακοίνωση του πολύκροτου διαζυγίου τον Ιούνιο του 2011, η Κέιτι Χολμς αποφάσισε να στείλει το παιδί της σχολείο ακολουθώντας μια πιο φυσιολογική διαδικασία ανάπτυξης. Και διάλεξε ένα από τα γνωστότερα σχολεία της αμερικανικής μεγαλούπολης.

Ο φωτογραφικός φακός έχει απαθανατίσει αρκετές φορές την Κέιτι και την Σουρί να κάνουν βόλτες στην πόλη, να χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς όπως το μετρό αλλά και να επισκέπτονται δημόσιες παιδικές χαρές όπου συναντούν φίλες της μικρής.