Καθυστερήσεις στον προαστιακό λόγω βλάβης

Σε τροποποιήσεις στα δρομολόγια του προαστιακού σιδηροδρόμου, Αεροδρόμιο – Λιόσια – Αεροδρόμιο, οι οποίες θα διαρκέσουν έως το τέλος της βάρδιας των συρμών, έχει προχωρήσει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, λόγω βλάβης σε αμαξοστοιχία. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ «αναμένει την ολοκλήρωση της συντήρησης δύο εφεδρικών συρμών στα οποία εργάζονται εντατικά τα συνεργεία του ΟΣΕ, για την πλήρη λειτουργία στο τμήμα αυτό της γραμμής».

Σε τροποποιήσεις στα δρομολόγια του προαστιακού σιδηροδρόμου, Αεροδρόμιο – Λιόσια – Αεροδρόμιο, οι οποίες θα διαρκέσουν έως το τέλος της βάρδιας των συρμών, έχει προχωρήσει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, λόγω βλάβης σε αμαξοστοιχία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ «αναμένει την ολοκλήρωση της συντήρησης δύο εφεδρικών συρμών στα οποία εργάζονται εντατικά τα συνεργεία του ΟΣΕ, για την πλήρη λειτουργία στο τμήμα αυτό της γραμμής».
Επίσης αναφέρει ότι «σημειώθηκαν για μια άλλη φορά εκτεταμένες κλοπές καλωδίων και αντίβαρων στο τμήμα της γραμμής Μαγούλα – Λιόσια, με αποτέλεσμα να υπάρχουν καθυστερήσεις και μονοδρόμηση στο τμήμα αυτό».
«Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ζητεί την κατανόηση του επιβατικού κοινού και τη συγνώμη της για την όποια ταλαιπωρία υποστούν για συμβάντα τα οποία δεν μπορεί να ελέγξει και να αποκαταστήσει», καταλήγει η εταιρία.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk