Σοβαρότερος από ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί ήταν ο τραυματισμός του Αριέλ Ιμπαγάσα στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο 36χρονος αργεντινός μέσος έδειξαν θλάση δευτέρου βαθμού. Αυτό σημαίνει ότι θα μείνει εκτός αγώνων περίπου για ένα μήνα και θα απουσιάσει από τα ματς με Ξάνθη, Αρη, ΟΦΗ για το πρωτάθλημα, με την Μονπελιέ εκτός έδρας για το Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ δεν είναι δεδομένη η συμμετοχή του στον επαναληπτικό με την γαλλική ομάδα στις 6 Νοεμβρίου στον Πειραιά.
Μικρότερη ήταν η ζημιά για τον Χοσέ Χολέμπας που επίσης αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Οι εξετάσεις έδειξαν θλάση πρώτου βαθμού και θα μείνει εκτός αγώνων για 15 μέρες και θα χάσει το παιχνίδι με την Ξάνθη για το πρωτάθλημα και ενδεχομένως τον πρώτο αγώνα με την Μονπελιέ για το Τσάμπιονς Λιγκ.
Αντίθετα οι ενοχλήσεις τις οποίες αισθάνθηκε ο Γιάννης Μανιάτης επίσης στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης οφείλονταν στην κόπωση από τους συνεχείς αγώνες στους οποίους συμμετείχε και θα δώσει κανονικά το παρόν στους αγώνες της εθνικής ομάδας με την Βοσνία/Ερζεγοβίνη (12/10) και την Σλοβακία (16/10).