Τέρατα

Τι σίχαμα! Τι πολτός! Τι γλίτσα! Τι οχετός! Να πιάνεις την μύτη σου και να τρέχεις

Τέρατα | tovima.gr

Τι σίχαμα! Τι πολτός! Τι γλίτσα! Τι οχετός! Να πιάνεις την μύτη σου και να τρέχεις ιλιγγιωδώς. Μακριά απ’ αυτά τα μεγαλοστελέχη που θα σώσουν την χώρα από την καταστροφή. Να μη τους δω ούτε από μίλια μακριά. Με το παχύρρευστο και αχόρταγο βλέμμα τους θα μολύνουν κάθε κύτταρο του οργανισμού μου. Ο Αλ Καπόνε και η Κόζα Νόστρα είναι μπροστά τους αγγελούδια. Γιατί όχι μόνο την έκαναν γαργάρα την δισκέτα αλλά από πάνω εξακολουθούν να μας θεωρούν μακάκες με πατέντα.

Προσέξτε επιχείρημα υποστάθμης βρεφονηπιακού σταθμού. Η δισκέτα, λέει, είναι ακατάλληλη επομένως δεν είναι αξιοποιήσιμη επειδή προέκυψε από παράνομη υποκλοπή! Όπως έλεγε και ο Βουλγαράκης. Το νόμιμο είναι και ηθικό. Βρε τους άθλιους. Δηλαδή αν με το κινητό μου αποτυπώσω σκηνή δολοφονίας ενός συμπατριώτη μου, πάει να πει ότι το δικαστήριο δεν θα λάβει υπόψιν του την υποκλοπή και θα αθωώσει τον δολοφόνο!

Τι να πάρω τώρα; Ταβανόβουρτσα; Βρεγμένη σανίδα; Γιαούρτια; Λάθος φίλε μου. Τα γιαούρτια για τέτοιους, ανάλγητους τύπους μοιάζουν με γαλλικά αρώματα. Τίποτα δεν τους πτοεί. Είμαι βέβαιος ότι οι κραυγές των εκατοντάδων απελπισμένων αυτοχείρων θα νανουρίζουν τα παχύδερμα αυτιά τους. Είμαι βέβαιος ότι «πείραξαν» την δισκέτα και αφαίρεσαν ονόματα των δικών τους παιδιών. Και είμαι βέβαιος ότι αρκετοί εξ αυτών θα άρχισαν τον εκβιασμό, ντριννν.

Ποιος είναι; Ξέρετε έχω την λίστα από τράπεζα της Ελβετίας. Οπού δίπλα από το ονοματάκι σας φιγουράρει το ποσό των εκατό εκατομμυρίων euros. Και τι θέλεις; Κάτι απλό. Μου δίνεις δέκα εκατομμύρια κι εγώ αφαιρώ το όνομά σου από την λίστα στο λεπτό.

Είναι ποτέ δυνατόν να συμβεί τέτοιος εκβιασμός από πολιτικά στελέχη που μας κυβέρνησαν όλα αυτά τα χρόνια; Θα σας το πω διαφορετικά. Από τη στιγμή που «εξαφάνισαν» την λίστα. Από την στιγμή που δεν κουνάνε το μικρό τους δαχτυλάκι να καταπολεμήσουν την φοροκλοπή. Και από τη στιγμή που βγαίνουν δημοσίως και προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα με επιχειρήματα «μπιφτεκιού», τότε τους έχω ικανούς να διαπράξουν τα πάντα.

Σκεφτείτε κάτι εντελώς απλό. Η Ισπανία απ’ αυτή την παράνομη υποκλοπή έβαλε στο ταμείο της περίπου έξι δισεκατομμύρια. Σκεφτείτε ακόμα ότι απ’ αυτή την λίστα θα μπορούσαμε να εισπράξουμε μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια έτσι ώστε τα υποζύγια να μην λουστούν όλα μα όλα τα μέτρα που στο άμεσο μέλλον θα στείλουν τους χαμηλοσυνταξιούχους μια ώρα νωρίτερα στον τάφο. Σκεφτείτε ότι η χώρα για τη Τρόικα, την Μέρκελ και την Λαγκάρντ έγινε «ρόμπα». Σκεφτείτε ότι η παχυδερμία τους και η αναλγησία τους έχει φτάσει σε τέτοιο βαθμό κυνισμού ώστε ακόμα και τώρα εξακολουθούν να μας δουλεύουν ψιλό γαζί. Και τέλος σκεφτείτε ότι τα τέρατα είναι ταγμένα κυτταρικά να κατασπαράζουν ό,τι βρουν μπροστά τους.

Επομένως μην περιμένετε σωτηρία απ, αυτούς. Αφού ούτε μισό ίχνος οίκτου δεν κυκλοφορεί στον κτηνώδη οργανισμό τους. Ένα σας λέω. Και βάλτε το καλά στο μυαλό σας: Αν το κτήνος δεν «πεθάνει» θα μας αφανίσει από προσώπου γης!

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γνώμες