Πανσέληνος με ανοιχτά μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

Σε 120 μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους μπορεί το κοινό να απολαύσει την δεύτερη πανσέληνο του Αυγούστου την Παρασκευή στις 31 του μηνός. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη ενώ στους 85 από τους χώρους που θα είναι ανοικτοί θα υπάρχουν πολιτιστικές εκδηλώσεις, όπως συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, ξεναγήσεις και προβολή κινηματογραφικών ταινιών σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς.

Σε 120 μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους μπορεί το κοινό να απολαύσει την δεύτερη πανσέληνο του Αυγούστου την Παρασκευή στις 31 του μηνός.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη ενώ στους 85 από τους χώρους που θα είναι ανοικτοί θα υπάρχουν πολιτιστικές εκδηλώσεις, όπως συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, ξεναγήσεις και προβολή κινηματογραφικών ταινιών σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς.

Στην Αττική ειδικά θα είναι ανοικτό το Μουσείο Ακρόπολης, ο κήπος του Νομισματικού Μουσείου, το Επιγραφικό Μουσείο, ο αρχαιολογικός χώρος του Σουνίου, το Αμφιάρειο στον Δήμο Ωρωπό, ο αρχαιολογικός χώρος της Ελευσίνας (Μεγάλα Προπύλαια, το Αρχαιολογικό Μουσείο Μεγάρων – Κρήνη Θεαγένους.

[βλ. και το σχετικό τρίπτυχο εδώ]

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk