• Αναζήτηση
 • Αίσιο τέλος στην απαγωγή 15χρονου μαθητή στη Χαλκίδα

  Αίσιο τέλος είχε τελικά η απαγωγή του 15χρόνου μαθητή από τη Χαλκίδα. Περί της 10 το βράδυ της Πέμπτης, αφέθηκε ελεύθερος, ενώ συνεχιζόνταν οι διαπραγματεύσεις, στη Δροσιά Χαλκίδας, ενημέρωσε τον πατέρα του και τον παρέλαβε η Αστυνομία. Ο μαθητής είναι καλά στην υγεία του

  Αίσιο τέλος είχε τελικά η απαγωγή του 15χρόνου μαθητή από τη Χαλκίδα. Περί της 10 το βράδυ της Πέμπτης, αφέθηκε ελεύθερος, ενώ συνεχιζόνταν οι διαπραγματεύσεις, στη Δροσιά Χαλκίδας, ενημέρωσε τον πατέρα του και τον παρέλαβε η Αστυνομία. Ο μαθητής είναι καλά στην υγεία του.

  Σύμφωνα με πληροφορίες οι απαγωγείς τον άφησαν χωρίς να καταβληθούν ως λύτρα τα χρήματα που ζητούσαν από τους γονείς του.

  Η κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. ξεκίνησε νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας όταν ενημερώθηκαν οι αστυνομικοί
  για την απαγωγή 15χρονου μαθητή – την ώρα που πήγαινε σχολείο –, γιου του διευθυντή της Εθνικής Τράπεζας στη Χαλκίδα, από ομάδα ενόπλων.

  Σύμφωνα με πληροφορίες οι απαγωγείς είχαν επικοινωνήσει με την οικογένεια του μαθητή ζητώντας λύτρα τριών εκατομμυρίων ευρώ.

  Η αρπαγή έγινε μπροστά στα μάτια συμμαθητών του, σε δρόμο της Χαλκίδας, γεγονός που προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στην πόλη.

  Κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ μετέβη την Αθήνα στη Χαλκίδα για να συντονίσει τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η άνοιξη στους Δολομίτες… Το δαχτυλίδι με το ογκώδες ροζ διαμάντι του Martin Katz έστελνε χιλιάδες εκθαμβωτικές αντανακλάσεις μέσα από την ειδική, υπερσύγχρονη... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk