Χρόνος και χρήμα στα κόμματα για τις εκλογές

Εκδόθηκαν την Παρασκευή, οι κοινές υπουργικές αποφάσεις των υπουργών Εσωτερικών κ. Αντώνη Μανιτάκη και Επικρατείας κ. Αντώνη Αργυρού, με τις οποίες καθορίζονται οι προϋποθέσεις και ο χρόνος προβολής κατά την προεκλογική περίοδο των κομμάτων και των συνασπισμών κομμάτων, που μετέχουν στις εκλογές της 17ης Ιουνίου από τους δημόσιους και ιδιωτικούς ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς, καθώς και από φορείς συνδρομητικών ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών υπηρεσιών

Εκδόθηκαν την Παρασκευή, οι κοινές υπουργικές αποφάσεις των υπουργών Εσωτερικών κ. Αντώνη Μανιτάκη και Επικρατείας κ. Αντώνη Αργυρού, με τις οποίες καθορίζονται οι προϋποθέσεις και ο χρόνος προβολής κατά την προεκλογική περίοδο των κομμάτων και των συνασπισμών κομμάτων, που μετέχουν στις εκλογές της 17ης Ιουνίου από τους δημόσιους και ιδιωτικούς ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς, καθώς και από φορείς συνδρομητικών ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών υπηρεσιών.

Με τις ίδιες αποφάσεις καθορίζονται οι λεπτομέρειες σχετικά με τις εμφανίσεις στα δημόσια και ιδιωτικά ραδιοτηλεοπτικά μέσα των υποψηφίων βουλευτών και των οριζόμενων εκπροσώπων των κομμάτων ή των συνασπισμών, στις εκλογές της 17ης Ιουνίου.

Επιπλέον, με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών κατανέμεται στα δικαιούχα πολιτικά κόμματα το υπολειπόμενο 40% της εκλογικής χρηματοδότησης για την διενέργεια των εκλογών της 6ης Μαΐου, το οποίο ανέρχεται συνολικά στα 4.148.000 ευρώ, βάση του ν.3023/2002.

Τα αρχεία των υπουργικών αποφάσεων στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως
Για το χρόνο προβολής των κομμάτων
Για τις εμφανίσεις των υποψήφιων βοιυλευτών και των εκπροσώπων
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα