• Αναζήτηση
 • Αλβανία: Τραγωδία με λεωφορείο, 12 νεκρές φοιτήτριες

  Δεκατρία άτομα σκοτώθηκαν στη Χιμάρα της Αλβανίας, όταν λεωφορείο με περίπου 50 φοιτητές από το πανεπιστήμιο του Ελμπασάν κατέπεσε σε γκρεμό σε ορεινή περιοχή, κοντά στην πόλη.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Δεκατρία άτομα σκοτώθηκαν όταν λεωφορείο με περίπου 50 φοιτητές από το πανεπιστήμιο του Ελμπασάν κατέπεσε σε γκρεμό σε ορεινή περιοχή, κοντά στη Χιμάρα. Νεκροί, είναι δώδεκα φοιτήτριες και ο οδηγός.

  Τουλάχιστον 25 είναι οι τραυματίες, αναφέρουν οι Αρχές. Από αυτούς οκτώ είναι σε σοβαρή κατάσταση οι οποίοι και μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο στα Τίρανα.

  Το λεωφορείο όπως και άλλο ένα στην ίδια πορεία κινούνταν προς τους Αγιους Σαράντα με επιβαίνοντες φοιτητές και καθηγητές σε ταξίδι πριν από την αποφοίτηση τους.

  Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΑΜΠΕ, οι πρώτοι που έσπευσαν να βοηθήσουν ήταν έλληνες τουρίστες, οι οποίοι επέβαιναν σε λεωφορείο που περνούσε από τον τόπο του δυστυχήματος.

  Τα αίτια τους δυστυχήματος παραμένουν ασαφή.

  Κόσμος
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Μαχητικά και ιστιοφόρα Τα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη περνούσαν συνέχεια πάνω από την Ικαρία. Μια μαυροντυμένη γυναίκα με ροζιασμένο πρόσωπο και τα κατάλευκα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk