Που μπορεί να συναντηθεί ο πρέσβης του Κατάρ, Χαμάντ Αλ Μισνάντ με τον …Σάκη Ρουβά; Μα φυσικά στο Island όπου με τις ευλογίες του καιρού έκανε εγκαίνια δίνοντας, σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν οι υπεύθυνοί του, μια νότα αισιοδοξίας στο ρευστό πολιτικό σκηνικό που διανύουμε.

Πως μεταφράστηκε αυτή η νότα αισιοδοξίας; Με καλή διάθεση, κέφι, ακόμα και… πυροτεχνήματα που φώτισαν τον Αττικό ουρανό σε μια βραδιά θετικής ενέργειας κόντρα στο κλίμα της εποχής.

Το κλαμπ-εστιατόριο της Βάρκιζας έγινε τόπος συγκέντρωσης ανθρώπων του οικονομικού, του καλλιτεχνικού και του δημοσιογραφικού χώρου τη βραδιά των εγκαινίων με το remix του γνωστού τραγουδιού της Lana Del Ray «Video Games» να σηματοδοτεί την έναρξη της βραδιάς από τον resident dj του Island.

Ηταν τα εγκαίνια που σηματοδότησαν την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου. Η αισθητική του χώρου με τα vintage έπιπλα και τις στολές που σχεδίασε ειδικά για την περίσταση η designer Ορσαλία Παρθένη πήραν θετικά σχόλια.

Δεν είναι, όμως, παρά μόνο η υπέροχη θέα και η μαγευτική τοποθεσία που βρίσκεται το κλαμπ-εστιατόριο αυτό που έκλεψε τις εντυπώσεις.