Πραγματοποιήθηκε εχθές βράδυ -Τέταρτη 11 Απριλίου- η Χολιγουντιανή πρεμιέρα της νέας ταινίας της Marvel «The Avengers» με σύσσωμο το υπέρλαμπρο καστ να δίνει το παρών.

Ανάμεσα σε τόσους άντρες που συνθέτουν το καστ της ταινίας η Σκάρλετ Γιόχανσον, ήταν από τις λίγες θηλυκές υπάρξεις της βραδιάς που όπως ήταν αναμενόμενο μονοπώλησε τα φωτογραφικά φλας.

Ντυμένη στα μαύρα, με ένα σέξι εφαρμοστό μίντι φόρεμα που αναδείκνυε τις διάσημες καμπύλες της χάρισε άφθονα χαμόγελα στους φωτογράφους αλλά και στους θαυμαστές της που είχαν συγκεντρωθεί για να την απολαύσουν από κοντά.

Άκρως γοητευτική δεν θύμιζε σε τίποτα την «Μαύρη Χήρα» (Black Widow) όπου υποδύεται και με δεμένα χέρια καταφέρνει να βγάλει νοκ άουτ κάμποσα παλικάρια, ενώ όσον αφορά τον ρόλο της η ίδια ανέφερε στο The Hollywood Reporter ότι ήταν μια πρόκληση, για την ακρίβεια «μια διανοητική πρόκληση».

Στο κόκκινο χαλί της εκδήλωσης έφτασε και ο Iron Man Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ με το αυτοκίνητο του χαρακτήρα όπου υποδύεται, συνοδευόμενος πάντα από την σύζυγό του Σουζάν.

Στην εκδήλωση έδωσαν επίσης το παρών και οι άλλοι σούπερ ήρωες της ταινίας συμπεριλαμβανομένων των Σάμιουελ Τζάκσον (Nick Fury), Κρις Έβανς (Captain America), Μαρκ Ράφαλο (Hulk), Κρις Χεμσγουορθ (Thor), Τζέρεμι Ράνερ (Hawkeye), καθώς και τα υπόλοιπα μέλη του καστ Στέλαν Κασγκαρντ, Τομ Χίντλεστον κ.α.

Από την μεγάλη βραδιά δεν θα μπορούσε να λείπει ο σκηνοθέτης Τζος Γουίντον, αλλά και ο Σταν Λι, συγγραφέας, εκδότης, Επίτιμος Πρόεδρος της εταιρίας Marvel Comics αλλά και δημιουργός -σε συνεργασία με εικονογράφους- των δημοφιλέστερων χαρακτήρων κόμικς μεταξύ των οποίων οι Σπάιντερμαν, 4 Φανταστικοί, X-men, Χαλκ, Θορ, Iron Man, Daredevil, Doctor Strange κ.α.

Να σημειώσουμε ότι στο στόρι της ταινίας ο Iron Man, o Hulk, o Thor, o Captain America, o Hawkeye και η Black Widow ενώνονται σε κοινή αποστολή και σχηματίζουν τους Εκδικητές (The Avengers), μια πληθωρική, πανίσχυρη ομάδα σούπερ ηρώων που όχι μόνο θα σώσει τον κόσμο αλλά θα το κάνει με το πιο θεαματικό, σαρωτικό και αξέχαστο τρόπο.