Η διαμάχη του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη με τον δεύτερο τη τάξει μέτοχο κ. Ανδρέα Βγενόπουλου καλά κρατεί και όπως φαίνεται θα συνεχιστεί και εντός των δικαστηρίων. Ο κ. Βαρδινογιάννης κατέθεσε αγωγή εις βάρος του κ. Βγενόπουλου με την οποία ζητεί να του επιδικαστεί ποσό ύψους 11 εκατ. ευρώ για συκοφαντική δυσφήμιση.

Η αγωγή κατατέθηκε με αφορμή τη φραστική επίθεση και τις κατηγορίες που εξαλύσε προς τον Τζίγγερ ο Mr MIG σε συνέντευξη Τύπου που είχε παραχωρήσει στις 12 Σεπτεμβρίου. Μάλιστα, ο κ. Βαρδινογιάννης από την επόμενη ημέρα κιόλας με ανακοίνωσή του είχε προαναγγείλει ότι θα ακολουθούσε τη δικαστική οδό.

«Οι δέκα μήνες σιωπής, έληξαν μέσα από μια δίωρη εκτόξευση λάσπης στο πρόσωπο μου από τον κύριο Ανδρέα Βγενόπουλο. Είναι γνωστός θιασώτης της τακτικής ότι πετώντας τόνους λάσπης κάτι θα κολλήσει τελικά», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Βαρδινογιάννης σε γραπτή του δήλωσε και συμπλήρωνε ότι «τα δικαστήρια θα έχουν λόγο για τις συκοφαντίες που εξαπέλυσε».

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η αγωγή έχει κατατεθεί από τον περασμένο Οκτώβριο, ωστόσο το θέμα ήρθε στη δημοσιότητα πέντε μήνες αργότερα (προφανώς τώρα επιδόθηκε στην πλευρά του κ. Βγενόπουλου) και ενώ ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού.

Οπως γίνεται αντιληπτό, η εν λόγω εξέλιξη καταδεικνύει και το μέγεθος του χάσματος που χωρίζει τους δύο βασικούς μετόχους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κάτι που αποκλείει και το ενδεχόμενο να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι (όπως πολλοί ήλπιζαν) για να βρουν από κοινού μια λύση στα ζωτικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το ποδοσφαιρικό Τριφύλλι.