Πραγματοποιήθηκε εχθές βράδυ -Τρίτη 10 Ιανουαρίου- η νεοϋορκέζικη πρεμιέρα της ταινίας «Red Tails» στο διάσημο Ziegfeld Theater.

Πρόκειται για την νέα ταινία του Άντονι Χεμινγουέι , η οποία διηγείται την πραγματική ιστορία της ομάδας «The Tuskegge Airmen», των πρώτων Αφροαμερικανών πιλότων μαχητικών αεροσκαφών, κατά την διάρκεια του Β’ Παγκοσμιου Πολέμου.

Το σενάριο υπογράφει ο Τζον Ρίντλεϊ σε συνεργασία με τον Τζορτζ Λούκας, ενώ συμμετέχουν οι Μπράιαν Κράστον, Κούμπα Γκούντινγκ Τζούνιορ, Τέρενς Χάουαρντ, Ντέιβιντ Ογιέλοου, Κέβιν Φίλιπς, Νέιτ Πάρκερ, Ντανιέλα Ρουά, Μάιλ Μπ. Τζόρνταν, Τρισταν Γουάιλντς, Κλιφ Σμιθ, Ρικ Ότο, Ne-Yo κ.α

Στο κόκκινο χαλί της εκδήλωσης περπάτησαν αρκετοί από τους πρωταγωνιστές της ταινίας, μεταξύ των οποίων ο πάντα στιλάτος Κούμπα Γκούντινγκ Τζούνιορ, ο Τέρενς Χάουαρντ, ο Ne-Yo, αλλά και ο σκηνοθέτης της Άντονι Χεμινγουέϊ.

Επίσης, το παρών στην πρεμιέρα έδωσαν και ο παραγωγός Φράνσις Φορντ Κόπολα, ο Τζορτζ Λούκας, ο ηθοποιός Τζέιμς Ερλ Τζόουνς, ο ηθοποιός και ράπερ Κλίφορντ Σμιθ, ο ηθοποιός και μέλος του καστ της ταινίας Άντρεϊ Ρόιο αλλά και η πρόεδρος της BET Holdings Inc.