Λίγο πριν η ταινία «Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες στη στεριά» κάνει την εμφάνισή της στις σκοτεινές αίθουσες, ο Νίκος Περάκης και οι συντελεστές της υποδέχτηκαν φίλους και συνεργάτες στην επίσημη πρεμιέρα της στον κινηματογράφο ODEON Kosmopolis.

(Σημειωτέον, ο λόγος για τη συνέχεια της ταινίας «Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο» που με αρκετή εμπορική επιτυχία βγήκαν στους κινηματογράφους πριν έξι χρόνια.)

Οι πρωταγωνιστές, Ορφέας Αυγουστίδης, Βίκυ Καγιά, Στέλιος Ξανθουδάκης, Ιωάννης Παπαζήσης, Σωκράτης Πατσίκας, Γιώργος Σεϊταρίδης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Ρένος Χαραλαμπίδης, Τζένη Θωμά, Ελευθερία Κόμη και Ράσμι Σούκουλη ήταν εκεί μαζί με τον Δημήτρη Κοντόπουλο που έγραψε τη μουσική της ταινίας και το Μιχάλη Χατζηγιάννη που ερμηνεύει το τραγούδι «Αξίζω» για την ταινία.

Δεκάδες θεατές βρέθηκαν στους χώρους του κινηματογράφου για να δουν την πρώτη προβολή της ταινίας. ΄Ηταν ένα mixed crowd αποτελούμενο από ηθοποιούς όπως ο Κώστας Βουτσάς, ανθρώπους της τηλεόρασης όπως ο Φώτης Σεργουλόπουλος με την Μαρία Μπακοδήμου, ανθρώπους του χώρου της μόδας όπως η Ρέα Τουτουνζή και ο Νίκος Κριθαριώτης (σύζυγος της Βίκυς Καγιά), συγγραφείς, όπως ο Πέτρος Τατσόπουλος, σκηνογράφους, όπως ο Διονύσης Φωτόπουλος, επιχειρηματίες, όπως ο Ηλίας Κοκοτός. Ακολούθησε πάρτι σε κλαμπ της Πολιτείας.

Η ταινία θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011.

Φωτογραφίες: Studio Panoulis