Φορώντας ολόιδιο δερμάτινο σακάκι σαν αυτό που ο πατέρας της, Μάικλ Τζάκσον, πρωτολάνσαρε στο βίντεο-κλιπ του τραγουδιού «Thriller» -που, σημειωτέον, παραμένει από το 1982 το άλμπουμ με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών- η Πάρις μαζί με τα αδέρφια της, Πρινς Μάικλ και Μπλάνκετ, έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση στη σκηνή.

Ο λόγος για τη συναυλία προς τιμήν του πατέρα τους The Michael Forever Tribute Concert που πραγματοποιήθηκε στο στάδιο Milenium της Ουαλίας το Σάββατο 8 Οκτωβρίου.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ σ’ αυτή την ξεχωριστή βραδιά στη μνήμη του πατέρα μας», ανέφερε η Πάρις στο συγκεντρωμένο πλήθος.

Τα παιδιά του Μάικλ Τζάκσον μαζί με άλλα μέλη της οικογένειάς του χόρεψαν κατά τη διάρκεια της συναυλίας υπό τους ήχους του κομματιού του βασιλιά της ποπ «Don’t Stop ‘Til You Get Enough».

Η συναυλία The Michael Forever Tribute Concert διοργανώθηκε για να τιμηθεί η 40η επέτειος της καριέρας του Τζάκσον, δύο χρόνια μετά το θάνατό. Ο Μάικλ Τζάκσον πέθανε σε ηλικία 51 ετών.