• Αναζήτηση
 • Ολοκληρώθηκε η πανελλαδική συνέλευση των «Αγανακτισμένων» στην πλατεία Συντάγματος

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Με μία συναυλία, ολοκληρώθηκε η πανελλαδική συνέλευση των «Αγανακτισμένων», στην πλατεία Συντάγματος.
  Εκπρόσωποι του κινήματος από όλη την Ελλάδα μετέφεραν στην πλατεία τη συνείδηση των τοπικών συνελεύσεων, πραγματοποίησαν τον απολογισμό τους και σχεδίασαν τις επόμενες δράσεις τους.
  Κοινή παραδοχή ήταν ότι «το κίνημα των «Αγανακτισμένων» όχι απλά δε φθίνει, αλλά αποκτά συγκεκριμένο πολιτικό λόγο και γεννά προτάσεις οι οποίες πρόκειται να υλοποιηθούν άμεσα», όπως ειπώθηκε.
  Ως προπαγάνδα από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης κατήγγειλαν τις θέσεις που κάνουν λόγο για εξασθένιση και «κόπωση» του κινήματος, ενώ επεσήμαναν ότι οι κινητοποιήσεις πρόκειται να συνεχιστούν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και να κλιμακωθούν τον Σεπτέμβριο.
  Ειδικότερα, οι «Αγανακτισμένοι», όπως έκαναν γνωστό, πρόκειται να δώσουν δυναμικά το παρόν, κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης όπου θα πραγματοποιήσουν πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας.
  Το ψήφισμα και ο απολογισμός της γενικής λαϊκής Συνέλευσης της πλατείας Συντάγματος θα δημοσιοποιηθεί προσεχώς

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Στο extreme chic σαλέ… Ο πολυέλαιος του 18ου αιώνα είναι το εντυπωσιακότερο αντικείμενο στο κυρίως σαλόνι του «Ultima Gstaad». Οι κρυστάλλινες λεπτομέρειες έτσι... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk