Η Αντζελίνα Τζολί είναι το νέο πρόσωπο του γαλλικού οίκου μόδας Louis Vuitton. Η πρώτη φωτογραφία της ηθοποιού από τη διάσημη πλέον καμπάνια «Core Values» κυκλοφόρησε τη Δευτέρα 13/6.

Η 36χρονη σταρ ποζάρει ντυμένη απλά -με τα δικά της ρούχα-, ξυπόλυτη και με την δική της τσάντα μοντέλο «Alto», η οποία δεν υπάρχει πια στην παραγωγή. Η φωτογράφιση έγινε στο Siem Reap επαρχία της Καμπότζης από την διάσημη φωτογράφο Άνι Λίμποβιτς.

«Δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε έτσι την Αντζελίνα Τζολί» δήλωσε ο Αντιπρόεδρος της Louis Vuitton Πιέτρο Μπεκάρ, στη WWD.

«Μου αρέσει το γεγονός ότι πρόκειται για μια αληθινή στιγμή. Το μήνυμα που θέλουμε να δώσουμε μέσα από το προσωπικό αυτό ταξίδι είναι θεμελιώδες για τον οίκο. Αυτή η καμπάνια αφορά σε ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο και ένα εξίσου ιδιαίτερο ταξίδι».

Η αγάπη της Αντζελίνα Τζολί για την Καμπότζη ξεκίνησε το 2000 κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Lara Croft: Tomb Raider». Η ηθοποιός υιοθέτησε τον μεγάλο της γιο Μάντοξ από την Καμπότζη και στη συνέχεια δημιούργησε ένα ίδρυμα με το όνομά του, σε συνεργασία με τον σύντροφό της Μπραντ Πιτ.

Στην ίδια καμπάνια έχουν συμμετάσχει στο παρελθόν οι Μπόνο, Μπαζ Αλντρίν, Τζιμ Λόβελ, Σάλι Ράιντ και Μιχαήλ Γκορμπατσόφ.

Η συγκεκριμένη διαφήμιση θα δημοσιευτεί αρχικά στην Herald Tribune την Τετάρτη 15/6 και στη συνέχει σε πολλές εκδόσεις ανά τον κόσμο για περίπου 18 μήνες.