• Αναζήτηση

Σκληρή κριτική στον υπουργό Οικονομικών από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Πληθαίνουν οι φωνές βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, για αντικατάσταση του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, μετά τη σκληρή κριτική που δέχθηκε, με αιχμή το προωθούμενο πρόγραμμα και την πορεία του Μνημονίου

Πληθαίνουν οι φωνές βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, για αντικατάσταση του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, μετά τη σκληρή κριτική που δέχθηκε, με αιχμή το προωθούμενο πρόγραμμα και την πορεία του Μνημονίου.
«Δεν χρειάζεται μόνο αντικατάσταση του Παπακωνσταντίνου, αλλά πολλές άλλες αλλαγές», ανέφερε στο ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Σαλαγιάννης. «Δεν έχω πειστεί ότι αν εφαρμοστούν τα μέτρα, σε δύο χρόνια η χώρα θα έχει βγει σε ξέφωτο», δήλωσε και πρόσθεσε: «Αν δεν μπορούμε, να το πούμε στο λαό να μας πει τι να κάνουμε».
Στο ίδιο μήκος κύματος και βουλευτής ΠΑΣΟΚ Λάμπρος Μίχος, που δήλωσε στον ίδιο σταθμό: «Πρέπει να έχουν ρόλο στους κλάδους οικονομίας, ανάπτυξης και επικοινωνίας, έντιμα, ικανά, βαριά ονόματα, από το χώρο της επιστήμης. Πρέπει η επιστήμη να γονιμοποιείται από την πολιτική και το αντίθετο», τόνισε.
Πολιτική
Σίβυλλα
Helios Kiosk