Κρίσιμη η ψηφοφορία για τη σύσταση προανακριτικής για τα υποβρύχια

Εισηγητές του ΠαΣοΚ στη συζήτηση της προσεχούς Πέμπτης στη Βουλή για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής που θα διερευνήσει το σκάνδαλο των υποβρυχίων θα είναι, οι βουλευτές κκ. Μάρκος Μπόλαρης ( οποίος προορίζεται και για πρόεδρος της προανακριτικής επιτροπής μόλις συσταθεί), Γ. Χαραλαμπόπουλος και Μαρία Μίχου και της ΝΔ θα είναι οι κκ. Μιλτ. Βαρβιτσιώτης, Π. Καμμένος και Αργ. Ντινόπουλος.

Εισηγητές του ΠαΣοΚ στη συζήτηση της προσεχούς Πέμπτης στη Βουλή για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής που θα διερευνήσει το σκάνδαλο των υποβρυχίων θα είναι, οι βουλευτές κκ. Μάρκος Μπόλαρης (o οποίος προορίζεται και για πρόεδρος της προανακριτικής επιτροπής μόλις συσταθεί), Γ. Χαραλαμπόπουλος και Μαρία Μίχου και της ΝΔ θα είναι οι κκ. Μιλτ. Βαρβιτσιώτης, Π. Καμμένος και Αργ. Ντινόπουλος.

Στη συνεδρίαση θα παραστεί και θα μιλήσει (όπως ήδη ο ίδιος έχει ειδοποιήσει) και ο εναγόμενος κ. Ακης Τσοχατζόπουλος, ενώ, όπως «Το Βήμα», πληροφορείται η γραμμή την οποία προτίθεται να ακολουθήσουν οι βουλευτές του ΠαΣοΚ θα βασίζεται στο πόρισμα των εισαγγελικών αρχών και κυρίως του ΣΔΟΕ.

Η ψηφοφορία θα είναι μυστική και από τη ΝΔ, όπως είπε, ο γραμματέας της ΚΟ κ. Κ. Τασούλας δεν προβλέπεται κανένα πρόβλημα, αφού η ΝΔ έχει ζητήσει να διερευνηθεί το σκάνδαλο, όχι μόνον από την προανακριτική επιτροπή, αλλά και από την διακομματική επιτροπή για τον έλεγχο των εξοπλιστικών προγραμμάτων.

Το ΠαΣοΚ εκτιμά ότι δεν έχει ούτε και αυτό προβλήματα, αλλά ορισμένα στελέχη του δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να σημειωθούν διαρροές. Πάντως ούτε ο γραμματέας της ΚΟ του κ. Β. Έξαρχος, ούτε κανείς άλλος έκανε έως τώρα καμία κίνηση για να αποτρέψουν αυτές τις διαρροές.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk