Τουρισμός και Social Media στο επίκεντρο σύσκεψης στη Βουλή

Σύσκεψη, υπό τον πρωθυπουργό κ. Γιώργο Παπανδρέου, και με τη συμμετοχή του υπουργού Πολιτισμού, κ. Παύλου Γερουλάνου και του αναπληρωτή υπουργού Πολιτισμού, κ. Τηλέμαχου Χυτήρη, πραγματοποιήθηκε στη Βουλή με αντικείμενο τα Social Media.

Η χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και η περαιτέρω αξιοποίησή τους στη διαμόρφωση της εικόνας της χώρας και της τουριστικής προβολής της στο εξωτερικό βρέθηκαν στο επίκεντρο της σύσκεψης που είχε ο πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου στη Βουλή με τον υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Π. Γερουλάνο και τον αναπληρωτή υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Τ. Χυτήρη.

Η σύσκεψη είναι η δεύτερη σε σειρά που εντάσσεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας ενόψει της 19ης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), η οποία αναμένεται να συνέλθει στις 4 Μαΐου.

Στη Γενική Συνέλευση αναμένεται να ανακοινωθεί από τον πρωθυπουργό το πρόγραμμα της κυβέρνησης για τη νέα τουριστική περίοδο. Ηδη η στρατηγική του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού έχει ως «αιχμή» της το Διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για την προβολή του τομέα και την αναστροφή του αρνητικού κλίματος που είχε δημιουργηθεί για τη χώρα την περσινή χρονιά στον διεθνή Τύπο, ενώ παράλληλα πραγματοποιούνται ταξίδια εξοικείωσης (fam trips).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk