Ο Σέρχιο Κόκε που είχε εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από τον Αρη τελικώς «κουνάει μαντήλι» αποχαιρετώντας την ομάδα της συμπρωτεύουσας. Ο επόμενος σταθμός του ισπανού επιθετικού αναμένεται να είναι η Ντιναμό Χιούστον που μετέχει στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ (MLS).

Η συμφωνία μοιάζει συμφέρουσα για όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, καθώς ο Αρης «εξοικονομεί» τα 1,6 εκατ. ευρώ για το συμβόλαιο του Κόκε την ερχόμενη διετία, ενώ την ίδια στιγμή η ομάδα του MLS διατίθεται να καταβάλλει και ένα ποσό που αγγίζει το 0,5 εκατ. ευρώ στους «Κιτρινόμαυρους». Επιπλέον η πρόταση της Ντιναμό Χιούστον είναι εξαιρετική και για τον Κόκε που εξ αρχής είχε εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από τη συμπρωτεύουσα.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι η πρόταση από τη Χιούστον Ντινάμο ήρθε λίγες ώρες μετά τη συνέντευξη του κ. Σάκη Τσιώλη, σύμφωνα με την οποία ένας από τους λόγους που αποφάσισε να αναλάβει (πρόωρα) τη τεχνική ηγεσία του Αρη ήταν η παρουσία ποιοτικών παικτών όπως ο Κόκε. Επειτα από τις τελευταίες εξελίξεις ο τεχνικός των Κιτρινόμαυρων υποστήριξε ρεαλιστικά ότι «δεν μπορείς να κρατήσεις κάποιον παίκτη που δεν θέλει να μείνει».