Μπορεί να έχει κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι στόχοι του Ολυμπιακού έχουν τελειώσει. Το 15 στα 15 στο «Καραϊσκάκη» είναι πρόκληση για τους Ερυθρόλευκους και ο Ερνέστο Βαλβέρδε φροντίζει να το θυμίζει και στους ποδοσφαιριστές του. «Σοβαρότητα και προσοχή για τη νίκη», ζήτησε ο Ισπανός στην προπόνηση του Σαββάτου (02/04).

«Θέλω από εσάς μεγάλη σοβαρότητα και προσοχή για το παιχνίδι με την Καβάλα. Πρέπει να δείξουμε καλό πρόσωπο και να νικήσουμε», τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των Πειραιωτών στην τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν το ματς κόντρα στους Αργοναύτες. Εξάλλου, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που τους ζητάει κάτι αντίστοιχο, καθώς και τις προηγούμενες ημέρες τους είχε επισημάνει πως θέλει τρεις νίκες στα τρία τελευταία ματς.

Οσον αφορά το αγωνιστικό μέρος, ο Βαλβέρδε έβαλε τους παίκτες του να παίξουν εσωτερικό διπλό, αλλά δεν έκανε σαφείς τις προθέσεις του για ενδεκάδα, καθώς «ανακάτεψε» τις ομάδες. Επίσης, έδωσε έμφαση στα τελειώματα των φάσεων, κάνοντας αρκετές ασκήσεις σε αυτόν τον τομέα.