«Συνεργάστηκα με τον Πατέρα κόντρα στα συμφέροντα του Παναθηναϊκού» τόνισε μεταξύ άλλων ο Αχιλλέας Μπέος την Τρίτη, εξερχόμενος από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, όπου προηγουμένως είχε καταθέσει μηνύσεις κατά του «υποκλοπέα» πρώην προέδρου του ΠΑΟ και του «συνεργάτη» του Αλέξη Κούγια.

Κατά την έξοδο του μίλησε στους δημοσιογράφους τονίζοντας: «Ήρθα εδώ με σκοπό να καταθέσω μήνυση στον υποκλοπέα Νικόλα Πατέρα και τον συνεργό του Αλέξη Κούγια. Θα χυθεί άπλετο φως, όπως λένε και οι πολιτικοί.

»Όποιος θέλει ας κάνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, από την ημέρα του αγώνα και μέχρι την επόμενη, να μας πουν τελικά πόσες φορές πήρε τηλέφωνο τον κ. Δαλούκα ο κ. Πατέρας και πόσες εμένα και τι ειπώθηκε ώστε να λάμψει η αλήθεια. Τα τηλέφωνα είναι στην διάθεση του εισαγγελέα και κάθε ενδιαφερόμενου».

Για τον πρώην πρόεδρο του Παναθηναϊκού Νικόλα Πατέρα είπε: «Σε ό,τι αφορά τα φίλαθλα αισθήματα του Νικόλα Πατέρα, κάποιοι από εσάς πήγατε να τον καλύψετε, να σας θυμίσω ότι το περασμένο καλοκαίρι συνεργαστήκαμε μαζί για να βγάλουμε τον εκπρόσωπο του Ολυμπιακού Βόλου πρόεδρο της Super League, κόντρα στα συμφέροντα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που ήταν αντίθετη τότε με τον κ. Πατέρα.

»Η υπόθεση αυτή θα τραβήξει μέχρι τέλους. Να είστε σίγουροι, ότι ο Μπέος δεν θα είναι το εξιλαστήριο θύμα. Όλοι αναρωτήθηκαν για το αν θα κάναμε μηνύσεις αλλά εμείς τις καταθέσαμε γιατί θέλουμε σε αυτή την υπόθεση να χυθεί άπλετο φως.

»Οι πολιτικοί αν θέλουν να βάλουν το μαχαίρι στο κόκκαλο, έχει έρθει η ώρα. Κοντός ψαλμός αλληλούια. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται».

Ο δικηγόρος του Αχιλλέα Μπέου εξερχόμενος από την Ευελπίδων, επεσήμανε ότι οι μηνύσεις που κατατέθηκαν είναι για κακουργηματικές πράξεις, για υποκλοπή στον Νικόλα Πατέρα και στον Αλέξη Κούγια για συνεργάτη του.