Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έστειλε στην FIFA και την UEFA εφτά video από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και την Παρασκευή (4/3) δημοσιοποίησε ένα εξ αυτών, στο οποίο τονίζονται τα λάθη του διαιτητή της αναμέτρησης κ. Δημήτρη Καλόπουλου, που καθόρισαν την έκβαση του αγώνα.

Στο video διάρκειας 5 λεπτών και 29 δευτερολέπτων υπάρχουν 11 φάσεις με λάθη τόσο του διαιτητή όσο και των βοηθών του.

Αναλυτικά οι φάσεις:

10′ Ο Φουστέρ μαρκάρει από πίσω τον Καραγκούνη και στο video αναγράφεται: «No card was shown» (Δεν δόθηκε κάρτα).

11′ Ο Τοροσίδης μαρκάρει πολύ δυνατά τον Σεμπαστιάν Λέτο και στο video αναγράφεται: «No card was shown» (Δεν δόθηκε κάρτα).

32′ Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος κάνει επικίνδυνη προβολή στον Νίνη (υπάρχουν πολλά replay) και στο video αναγράφεται: The referee’s decision was no foul (Η απόφαση του διαιτητή ήταν όχι φάουλ).

33′ Ο Φουστέρ κ και στη συνέχεια ο Μοντεστό ανατρέπει τον Ζιλμπέρτο Σίλβα και στο video αναγράφεται: «No card was shown» (Δεν δόθηκε κάρτα).

43′ O Αβραάμ Παπαδόπουλος τραβάει από τον λαιμό τον Νίνη και στο video αναγράφεται: The referee’s decision was offensive foul (Η απόφαση του διαιτητή ήταν επιθετικό φάουλ).

44′ Ο Τοροσίδης κάνει χέρι μέσα στην περιοχή και στο video αναγράφεται: The referee’s decision was no penalty (Η απόφαση του διαιτητή ήταν όχι πέναλτι).

53′ Ο Σισέ καλύπτεται από δύο παίκτες και στο video αναγράφεται: The referee’s decision was offside (Η απόφαση του διαιτητή ήταν οφσάιντ).

82′ Υπάρχει το γκολ του Κατσουράνη όπου καλύπτεται από τέσσερις παίκτες του Ολυμπιακού και στο video αναγράφεται: The referee’s decision was offside (Η απόφαση του διαιτητή ήταν οφσάιντ)

90′ Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ανατρέπει τον Σισέ λίγο πριν μπει στην μεγάλη περιοχή του Ολυμπιακού και στο video αναγράφεται: The referee’s decision was no foul (Η απόφαση του διαιτητή ήταν όχι φάουλ).

90+ Το γκολ του Ολυμπιακού με τον Τζιμπούρ και τον Πάντελιτς που συμμετέχει στη φάση και στο video αναγράφεται: The referee’s decision was no offside (Η απόφαση του διαιτητή ήταν όχι οφσάιντ).

Ο Τοροσίδης σπρώχνει στον αέρα τον Σαριέγκι και στο video αναγράφεται: The referee’s decision was no penalty (Η απόφαση του διαιτητή ήταν όχι πέναλτι).