Αλλαγές στα κοινωνικά επιδόματα

Προς μεταρρύθμιση οδεύουν όλα τα επιδόματα κοινωνικής πολιτικής που χορηγούνται στη χώρα, δήλωσε σήμερα η υπουργός Εργασίας κυρία Λούκα Κατσέλη. Σημειώνοντας ωστόσο ότι «κανείς άνεργος δεν θα βρεθεί χωρίς επίδομα ανεργίας».

Προς μεταρρύθμιση οδεύουν όλα τα επιδόματα κοινωνικής πολιτικής που χορηγούνται στη χώρα, δήλωσε σήμερα η υπουργός Εργασίας κυρία Λούκα Κατσέλη, επιβεβαιώνοντας εμμέσως τις αλλαγές που θα επέλθουν και στα επιδόματα ανεργίας.

Ωστόσο η υπουργός σημείωσε ότι «κανείς άνεργος δεν θα βρεθεί χωρίς επίδομα ανεργίας», ενώ απέφυγε να διευκρινίσει τί σημαίνουν «τα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια για τη χορήγηση του επιδόματος» που αναφέρει στην απάντηση του στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο κοινοτικός επίτροπος κ. Ολι Ρεν.

Στην ίδια κατεύθυνση κινήθηκε και ο κοινοτικός επίτροπος, αρμόδιος για θέματα Απασχόλησης, κ. Λάζλο Αντορ, ο οποίος είχε συνάντηση με την υπουργό Εργασίας.

Για το θέμα αυτό δήλωσε πως «η γενική αρχή είναι ότι τα επιδόματα πρέπει να μεταρρυθμιστούν ή να ευθυγραμμιστούν στον κρατικό προϋπολογισμό», ωστόσο « η κυβέρνηση έχει την υποχρέωση να προστατεύσει τις πιο ευάλωτες κοινωνικά ομάδες και να βρει μία μέθοδο για να επιτύχει αυτό το σκοπό.

Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Αναβολές και… private clubs Το τεράστιο ροζ, γεμάτο καθρέφτες, δωμάτιο στη βίλα «Ορτανσία», σκαρφαλωμένη στις ψηλότερες και πλέον θεαματικές οροσειρές της Εκάλης, ήταν... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk