• Αναζήτηση
 • ΘεσσαλονίκηΕφυγε με τον φίλο της σκηνοθετώντας απαγωγή

  Στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης κρατείται 26χρονη, με την κατηγορία ότι σκηνοθέτησε την απαγωγή της, προκειμένου να δικαιολογήσει στον απατημένο σύζυγό της την απουσία της από το σπίτι. Οπως αποκαλύφθηκε, η νεαρή, στα τέλη του περασμένου μήνα, έφυγε από τη Θεσσαλονίκη, κρυφά, μαζί με τον 30χρονο φίλο της και στη συνέχεια το παράνομο ζευγάρι βρήκε καταφύγιο στην περιοχή Λειβαδιάς, στη Βοιωτία.

  Ο έρωτας δεν γνωρίζει από αποστάσεις και τα 502 χλμ που χωρίζουν την Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη, δεν σταμάτησαν μια 26χρονη, παντρεμένη και μητέρα ενός 5χρονου παιδιού, να «σκηνοθετήσει» την απαγωγή της για να δικαιολογήσει στον ανυποψίαστο σύζυγο της την απουσία της από το σπίτι.

  Σύμφωνα με πληροφορίες η νεαρή γυναίκα, που διαμένει στη Θεσσαλονίκη γνώρισε μέσω της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης Facebook έναν 30χρονο άντρα, ο οποίος διέμενε στην Αθήνα. Συνομιλούσαν συχνά και ανέπτυξαν «δεσμό» διαδικτυακά. Με τα πολλά κανόνισαν τελικά να συναντηθούν. Οχι στη Θεσσαλονίκη, αλλά ούτε και στην Αθήνα. Το ραντεβού δόθηκε στο χωριό, από το οποίο κατάγεται ο 30χρονος, έξω από την Λειβαδιά, στη Βοιωτία.

  Στις 29 Ιανουαρίου η 26χρονη έστειλε δυο μηνύματα (sms) στο κινητό τηλέφωνο του συζύγου της, ειδοποιώντας τον ότι έχει πέσει θύμα απαγωγής και ζητώντας του την καταβολή 80.000 ευρώ για να την αφήσουν ελεύθεροι οι «απαγωγείς» της. Ο 34χρονος άντρας της πήγε στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης και κατήγγειλε την υποτιθέμενη αρπαγή και τον εκβιασμό για την καταβολή των χρημάτων για την απελευθέρωση της.

  Τελικά οι αστυνομικοί, μετά απο έρευνα, εντόπισαν την νεαρή γυναίκα στο χωριό μαζί με τον επίσης νεαρό σύντροφό της. Κατά την εξέταση της προέκυψε πως είχε «σκηνοθετήσει» το σκηνικό της απαγωγής και συνελήφθη κατηγορούμενη για απόπειρα εκβίασης και για άσκοπη κινητοποίηση αρχής.

  Από την πλευρά του ο 30χρονος ισχυρίστηκε πως η γυναίκα δεν τον ενημέρωσε ότι είναι παντρεμένη και δεν γνώριζε ότι πρωταγωνιστούσε σε μια υποτιθέμενη απαγωγή, την οποία ποτέ δεν έκανε!

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk