Το πάνω χέρι για τη Wind έχουν οι ομολογιούχοι

Αμετάβλητη παραμένει ουσιαστικά η κατάσταση στο θέμα της αναδιάρθρωσης της Wind Ελλάς παρά την προσφορά της τελευταίας στιγμής από την Τelenor, καθώς σύμφωνα με τους αναλυτές οι ομολογιούχοι δανειστές εξακολουθούν να παραμένουν το «φαβορί». Και αυτό για τον απλό λόγο ότι θέλουν να διασφαλίσουν τα κεφάλαια που έχουν επενδύσει. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα των κατόχων ομολόγων περιλαμβάνει hedge funds, τα οποία ελέγχουν ομόλογα των οποίων η συνολική ονομαστική αξία εκτιμάται σε 800- 900 εκατ.

Το πάνω χέρι για τη Wind έχουν οι ομολογιούχοι | tovima.gr

Αμετάβλητη παραμένει ουσιαστικά η κατάσταση στο θέμα της αναδιάρθρωσης της Wind Ελλάς παρά την προσφορά της τελευταίας στιγμής από την Τelenor, καθώς σύμφωνα με τους αναλυτές οι ομολογιούχοι δανειστές εξακολουθούν να παραμένουν το «φαβορί». Και αυτό για τον απλό λόγο ότι θέλουν να διασφαλίσουν τα κεφάλαια που έχουν επενδύσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα των κατόχων ομολόγων περιλαμβάνει hedge funds, τα οποία ελέγχουν ομόλογα των οποίων η συνολική ονομαστική αξία εκτιμάται σε 800- 900 εκατ. ευρώ. Μία πιθανή πρόταση για μετοχοποίηση των ομολόγων μαζί με εισροή κεφαλαίων σε ρευστό ίσως να είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες εναλλακτικές λύσεις. Το ερώτημα είναι αν ο κ. Σαουίρις, εκτός από τη συμφωνία με τη ρωσική Vimpelcom, θα αποφασίσει να κάνει δυνατό «χτύπημα» και στην υπόθεση της Wind Ελλάς.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
Σίβυλλα
Helios Kiosk