Προς 50 λεπτά τη φρατζόλα, δηλαδή τα 350 γραμμάρια, προτείνεται να πωλούν τα μέλη της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Αθηνών Προαστίων Περιχώρων κάθε πρωί το ψωμί.
Όπως ανακοινώθηκε από την ομοσπονδία, το θέμα αυτό συζητήθηκε στη γενική της συνέλευση και αποφασίστηκε από την πλειονότητα των 1500 σημείων πώλησης που υπάγονται στη δικαιοδοσία της οι βιοτέχνες αρτοποιοί να προχωρήσουν σε μια μείωση τιμής σε ένδειξη συμμετοχής στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που αντιμετωπίζουν τα νοικοκυριά.
Ωστόσο, ο κάθε βιοτέχνης θα ορίζει την τιμολογιακή του πολιτική και δεν είναι υποχρεωτικό όλοι να πωλούν τη φρατζόλα το ψωμί προς 50 λεπτά αλλά η ομοσπονδία εκτιμά ότι αρκετά από τα μέλη της θα υιοθετήσουν την πρόταση.
Σημειώνεται ότι η τιμή αυτή θα ισχύει από το πρωί μέχρι το μεσημέρι, καθώς την ώρα λήξης της προσφοράς θα την ορίσει ο κάθε αρτοποιός.