Σεμινάριο για εκπαιδευτικούς

O διεθνούς φήμης ισπανός μουσικοπαιδαγωγός Ρolo Vallejo θα διδάξει Σεμινάριο Μουσικοκινητικής Αγωγής στην Αθήνα. Με τίτλο «Από στόμα σε στόμα: η μεταλαμπάδευση της μουσικής», ο Ισπανός θα προτείνει διδακτικούς και δημιουργικούς τρόπους μεταφοράς τραγουδιών και χορών διαφόρων προφορικών πολιτισμών. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί από το Σάββατο 22 Μαΐου ως την Τετάρτη 26 Μαΐου 2010, 16.00-21.00 κάθε ημέρα στη Σχολή Μωραΐτη και απευθύνεται σε όσους από τον εκπαιδευτικό χώρο (νηπιαγωγούς, δασκάλους, καθηγητές γυμναστές, μουσικούς, ηθοποιούς και χορευτές) ενδιαφέρονται για τη μέθοδο Carl ΟRFF.

Σεμινάριο για  εκπαιδευτικούς | tovima.gr

O διεθνούς φήμης ισπανός μουσικοπαιδαγωγός Ρolo Vallejo θα διδάξει Σεμινάριο Μουσικοκινητικής Αγωγής στην Αθήνα. Με τίτλο «Από στόμα σε στόμα: η μεταλαμπάδευση της μουσικής», ο Ισπανός θα προτείνει διδακτικούς και δημιουργικούς τρόπους μεταφοράς τραγουδιών και χορών διαφόρων προφορικών πολιτισμών.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί από το Σάββατο 22 Μαΐου ως την Τετάρτη 26 Μαΐου 2010, 16.00-21.00 κάθε ημέρα στη Σχολή Μωραΐτη και απευθύνεται σε όσους από τον εκπαιδευτικό χώρο (νηπιαγωγούς, δασκάλους, καθηγητές γυμναστές, μουσικούς, ηθοποιούς και χορευτές) ενδιαφέρονται για τη μέθοδο Carl ΟRFF. Ειδικότερα θα επικεντρωθεί στη σχέση της μουσικής με τα κοινά χαρακτηριστικά διαφόρων πολιτισμών καθώς και στην εφαρμογή της στα σχολεία. Πληροφορίες συμμετοχής στο www.orff.gr και στη Σχολή Μωραΐτη, Αγ. Δημητρίου & Α. Παπαναστασίου, 154 52 Ψυχικό.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk