Η εφετινή σεζόν έκλεισε ιδανικά για τον Παναθηναϊκό με την προχθεσινή φαντασμαγορική φιέστα των Πρασίνων στο ΟΑΚΑ για την κατάκτηση του νταμπλ. Ωστόσο η επόμενη ημέρα δεν έχει ξεκαθαρίσει για το πολυμετοχικό Τριφύλλι καθώς παραμένουν ανοικτά τα καίρια ζητήματα του προέδρου, του διευθυντή ποδοσφαίρου, του προπονητή και του μπάτζετ, τα οποία αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στην καθοριστικής σημασίας συνάντηση των τεσσάρων μεγαλομετόχων κκ. Ι. Βαρδινογιάννη, Α. Βγενόπουλου , Π. Γιαννακόπουλου και Ν. Πατέρα, η οποία όμως λόγω της χθεσινής αναχώρησης του τελευταίου για το εξωτερικό (θα επιστρέψει το ερχόμενο Σάββατο) εκτιμάται ότι θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα. Τέσσερις σπουδαίοι άσοι του παρελθόντος, ο κ. ΜίμηςΔομάζος , ο κ. ΧουάνΡαμόνΡότσα, ο κ. ΣτράτοςΑποστολάκης και ο κ. ΡενέΧένρικσεν, οι οποίοι συμμετείχαν στην προχθεσινή φιέστα, έχουν κατακτήσει τίτλους με τους Πράσινους και επί της ουσίας συνδέουν τέσσερις επιτυχημένες περιόδους για τον Παναθηναϊκό, μιλούν στο «Βήμα» για την επόμενη ημέρα στο Τριφύλλι και δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Πατέρα, στον διευθυντή ποδοσφαίρου κ. ΚώσταΑντωνίου και στον προπονητή κ. ΝίκοΝιόπλια.

ΜΙΜΗΣ ΔΟΜΑΖΟΣ

« Θεωρώ ότι πρέπει να παραμείνουν στις θέσεις τους και ο Πατέρας και ο Αντωνίου και ο Νιόπλιας. O πρόεδρος έκανε λάθη την πρώτη χρονιά αλλά στη συνέχεια τα διόρθωσε και έχει μεγάλη συνεισφορά στο νταμπλ. Το ίδιο ισχύει και για τον Αντωνίου. Για τον προπονητή τα έλεγα καιρό, ευτυχώς έγινε η αλλαγή του Τεν Κάτε με τον Νιόπλια, ο οποίος διαχειρίστηκε καλά το υλικό. Επί των ημερών του η ομάδα πήγε καλά. Πρέπει να συνεχίσει γιατί, εκτός των άλλων, πρέπει να στηρίζουμε τους έλληνες προπονητές ».

ΧΟΥΑΝ ΡΑΜΟΝ ΡΟΤΣΑ

« Γνώμη μου είναι ότι πρέπει να συνεχίσει η ίδια ομάδα γιατί έφερε αποτελέσματα. Θεωρώ ότι ο πρόεδρος, ο τεχνικός διευθυντής και ο προπονητής είναι επιτυχημένοι στο έργο τους. Πάντως ό,τι και αν συμβεί, πιστεύω ότι έχουν μπει οι βάσεις. Η τελευταία διετία ήταν πολύ σημαντική για την ομάδα. Ανέβηκε επίπεδο ο Παναθηναϊκός και όποιος και αν αναλάβει, θα βρει μια μεγάλη κληρονομιά σε όλα τα επίπεδα ». ΡΕΝΕ ΧΕΝΡΙΚΣΕΝ

« Ο σύλλογος έχει προχωρήσει αρκετά τα τελευταία χρόνια παρ΄ ότι δεν έχει περάσει μεγάλο διάστημα από την εποχή που αγωνιζόμουν στην ομάδα. Διαπιστώνω ότι ο Παναθηναϊκός έχει κάνει σημαντικά βήματα προόδου τόσο αγωνιστικά όσο και σε οργανωτικό επίπεδο, όπως το σκάουτινκ, τις υποδομές και γενικότερα τη λειτουργία του γύρω από την ποδοσφαιρική ομάδα. Από τη στιγμή που η ομάδα έχει θετικά αποτελέσματα με τους συγκεκριμένους ανθρώπους, θεωρώ ότι πρέπει να παραμείνουν στις θέσεις τους και να συνεχίσουν το έργο τους. Εχουν γνώση του ποδοσφαίρου και της ομάδας και έχοντας εργαστεί εντατικά την τελευταία διετία, ξέρουν τι χρειάζεται για να διατηρηθεί η ομάδα στην κορυφή ».

ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ

« Ο Πατέρας, ο Αντωνίου και ο Νιόπλιας δημιούργη- σαν μια επιτυχημένη ομάδα που έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα και θεωρώ ότι πρέπει παραμείνουν στο πόστο τους. Εχουν γνώση του αντικειμένου, πλέον έχουν εμπειρία και θα πρέπει να συνεχίσουν πάνω σε αυτά που έχουν χτίσει. Αλλωστεοι μεγάλες αλλαγές πάντοτε ενέχουν και τον κίνδυνο να μη φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα ».