Συνάντηση με τον πρόεδρο της Νέας ΔημοκρατίαςΑντώνη Σαμαράείχε στα γραφεία του κόμματος στην Ρηγίλλης, η Ντόρα Μπακογιάννη.

Η κ. Μπακογιάννη ζήτησε να συναντηθεί με τον κ. Σαμαρά για να συζητήσουν, σύμφωνα με πληροφορίες, τις τρέχουσες εξελίξεις στην οικονομία αλλά και τη στάση που θα κρατήσει η Αξιωματική Αντιπολίτευση κατά τη συζήτηση, στη Βουλή, του νομοσχεδίου για το πακέτο των νέων οικονομικών μέτρων.

Συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά επεσήμαναν πως η κ. Μπακογιάννη κατά τη συνάντηση αυτή, πρότεινε την υπερψήφιση των οικονομικών μέτρων.

Ο κ. Σαμαράς αφού την άκουσε με προσοχή της είπε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι ακούει όλα τα στελέχη της ΝΔ και θα σταθμίσει ποιό είναι το σωστό που πρέπει να γίνει, με μόνο γνώμονα το συμφέρον του ελληνικού λαού σήμερα και αύριο.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο κυρία Μπακογιάννη δήλωσε ότι ζήτησε τη συνάντηση αυτή για να συζητήσει με τον κ. Σαμαρά τον τρόπο με τον οποίο οι φιλελεύθερες δυνάμεις μπορούν να συμβάλλουν για την ταχύτατη έξοδο της χώρας από την κρίση. «Να μην πάνε χαμένες οι δυσβάστακτες θυσίες τους ελληνικού λαού», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Προς το παρόν, η Ρηγίλλης δεν έχει ξεκαθαρίσει τη στάση που θα τηρήσει και στο εσωτερικό του κόμματος οι φωνές είναι αντικρουόμενες.

Μιλώντας σήμερα το πρωί, Τρίτη, στον BHMA FM 99,5, ο βουλευτής Πάνος Καμμένος δήλωσε ότι θα καταψηφίσει τα νέα μέτρα και προειδοποίησε πως θα παραιτηθεί εάν το κόμμα του τα υπερψηφίσει.