Τροποποιήσεις λόγω εορτών

Αλλαγές στα δρομολόγια του Μετρότην παραμονή και ανήμερατης Πρωτοχρονιάς

Αλλαγές στη συχνότητα και τις ώρες αναχώρησης των δρομολογίων του Μετρό τίθενται σε ισχύ την παραμονή και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς καθώς και την ημέρα των Θεοφανίων. Το νυχτερινό ωράριο την Παρασκευή θα εφαρμοστεί κανονικά.

Αλλαγές στη συχνότητα και τις ώρες αναχώρησης των δρομολογίων του Μετρό τίθενται σε ισχύ την παραμονή και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς καθώς και την ημέρα των Θεοφανίων.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η Αττικό Μετρό, την Τετάρτη η συχνότητα των δρομολογίων θα είναι ανά πέντε λεπτά από τις 6.30 ως τις 18.00 και ανά 10 λεπτά τις υπόλοιπες ώρες.

Έτσι, η ώρα αναχώρησης των τελευταίων συρμών διαμορφώνεται ως εξής: Από Σύνταγμα προς όλους τους τερματικούς σταθμούς: 23.00.

Από Σύνταγμα προς Αεροδρόμιο στις 21.30, από Άγιο Αντώνιο προς Άγιο Δημήτριο στις 22.46, από Άγιο Δημήτριο προς Άγιο Αντώνιο στις 22.45, από Αιγάλεω προς Δουκίσσης Πλακεντίας στις 22.46, από Δουκίσσης Πλακεντίας προς Αιγάλεω στις 22.36, από Αιγάλεω προς Αεροδρόμιο στις 21.22 και από Αεροδρόμιο προς Αιγάλεω στις 22.00.

Την Πέμπτη, η συχνότητα των δρομολογίων θα είναι ανά 10 λεπτά σε όλη τη διάρκεια λειτουργίας και την Παρασκευή ανά πέντε λεπτά από τις 6:30 ως τις 18:30 και 10 λεπτά τις υπόλοιπες ώρες. Το νυχτερινό ωράριο την Παρασκευή θα εφαρμοστεί κανονικά.

Τέλος, την Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2009 θα εφαρμοστεί πρόγραμμα με χρονοαποστάσεις 7 λεπτών από τις 9.00 ως τις 17.00 και 10 λεπτών τις υπόλοιπες ώρες.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Archive
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk