«Ηταν δύο άτομα.Με λήστεψαν. Αντιστάθηκα και με πυροβόλησαν». Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια του 52χρονου επιχειρηματία ο οποίος αμέσως μετά ξεψύχησε μπροστά στα μάτια της γυναίκας του χθες τα ξημερώματα στην οδό Τσακάλωφ 26 στο Γαλάτσι. Νωρίτερα είχε βγει από το σπίτι του και κατευθύνθηκε προς το φορτηγό του προκειμένου να πάει στον Ρέντη και να αγοράσει κρέατα για το μαγαζί του εν όψει των εορτών. Τη στιγμή εκείνη δέχθηκε επίθεση από αγνώστους που του είχαν στήσει καρτέρι. Οι κακοποιοί τον πυροβόλησαν στον θώρακα και στην κοιλιά με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν και του άρπαξαν μια τσάντα που περιείχε, σύμφωνα με πληροφορίες, 9.000 ευρώ.

Ο 52χρονος, αν και πολύ σοβαρά τραυματισμένος, επέστρεψε στο σπίτι του και μόλις μπήκε μέσα κάθησε σε μια καρέκλα και αφού περιέγραψε τι είχε συμβεί στη γυναίκα του άφησε την τελευταία του πνοή. Αξίζει να σημειωθεί πως οι κακοποιοί δεν αφαίρεσαν 500 ευρώ που είχε στην τσέπη του ο επιχειρηματίας ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως κανείς από τους περιοίκους δεν αντελήφθη το παραμικρό.

Επίσης χθες το πρωί μέσα σε διάστημα μιας ώρας, από τις 8.30 ως τις 9.30 τρία άτομα λήστεψαν την τράπεζα Πειραιώς στη Νέα Φιλαδέλφεια, το υποκατάστημα της ίδιας τράπεζας στη διασταύρωση στην Καλλιθέα και την τράπεζα Μillennium στη λεωφόρο Συγγρού 350 στην ίδια περιοχή. Ακόμη στις 14.35 άγνωστος λήστεψε το υποκατάστημα του ΟΤΕ στους Αμπελοκήπους.