• Αναζήτηση
 • Κρυφή ατζέντα για ευελιξία στην αγορά εργασίας

  Σ αφείς δεσμεύσεις έχει αναλάβει η Ελλάδα προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ότι οι προτεραιότητες στο πρόγραμμα απασχόλησης θα είναι η ευελιξία και η λήψη μέτρων για την ενίσχυση της πρόσβασης των γυναικών στην αγορά εργασίας. Εμφαση θα δοθεί στη μερική απασχόληση και στην καταπολέμηση της αδήλωτης εργασίας, η οποία κυμαίνεται από 18% ως 25%, καθώς και στη μείωση της μακροχρόνιας ανεργίας, η οποία ξεπερνά το 50% του συνόλου της ανεργίας. Αυτά προβλέπονται στο πρόγραμμα Ανάπτυξη Ανθρωπίνου Δυναμικού 2007-2013, συνολικής δαπάνης 2,3 δισ.

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Κρυφή ατζέντα για ευελιξία στην αγορά εργασίας | tovima.gr

  Σ αφείς δεσμεύσεις έχει αναλάβει η Ελλάδα προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ότι οι προτεραιότητες στο πρόγραμμα απασχόλησης θα είναι η ευελιξία και η λήψη μέτρων για την ενίσχυση της πρόσβασης των γυναικών στην αγορά εργασίας.

  Εμφαση θα δοθεί στη μερική απασχόληση και στην καταπολέμηση της αδήλωτης εργασίας, η οποία κυμαίνεται από 18% ως 25%, καθώς και στη μείωση της μακροχρόνιας ανεργίας, η οποία ξεπερνά το 50% του συνόλου της ανεργίας.

  Αυτά προβλέπονται στο πρόγραμμα Ανάπτυξη Ανθρωπίνου Δυναμικού 2007-2013, συνολικής δαπάνης 2,3 δισ. ευρώ, που υποβλήθηκε προς έγκριση στις Βρυξέλλες.

  Οικονομία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Μαχητικά και ιστιοφόρα Τα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη περνούσαν συνέχεια πάνω από την Ικαρία. Μια μαυροντυμένη γυναίκα με ροζιασμένο πρόσωπο και τα κατάλευκα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk