Συμμαθητές του δολοφόνησαν με τον πιο άγριο τρόπο τον εντεκάχρονο Αλεξ Μεσχισβίλι, ο οποίος είχε φύγει από το σπίτι του στις 3 Φεβρουαρίου 2006 και έκτοτε δεν είχε δώσει σημεία ζωής. Πέντε μήνες μετά την εξαφάνιση του μικρού Αλεξ, η οποία είχε προκαλέσει πανελλήνια συγκίνηση, πέντε παιδιά, τρία ελληνόπουλα, ένα από τη Ρουμανία και ένα από την Αλβανία, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έδιναν οι αστυνομικοί, παραδέχθηκαν κατά τη διάρκεια εξέτασής τους ότι στις 3 του περασμένου Φεβρουαρίου οδήγησαν τον συμμαθητή τους σε παλαιά εγκαταλελειμμένη κατοικία στο κέντρο της Βέροιας. Εκεί τον χτύπησαν μέχρι θανάτου και στη συνέχεια έθαψαν το άψυχο κορμί του κάτω από μπάζα.


Οπως έλεγαν αστυνομικοί, η ομάδα των παιδιών χτυπούσε συχνά τον μικρό Αλεξ, ακόμη και μέσα στο σχολείο. Από προχθές αργά το βράδυ και χθες άνδρες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής προσπαθούσαν να εντοπίσουν το σώμα του μικρού Αλεξ. Το έργο τους όμως ήταν δύσκολο γιατί το παλιό σπίτι έχει κατεδαφισθεί και στο οικόπεδο όπου δολοφονήθηκε ο Αλεξ ανεγείρεται τώρα νέα οικοδομή.


H μητέρα του μικρού Αλεξ, Νατέλα, είχε ενημερώσει για την εξαφάνισή του τις αστυνομικές αρχές και είχε εμφανισθεί σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές ζητώντας με δάκρυα στα μάτια βοήθεια για να μπορέσει να βρει το παιδί της. H φωτογραφία του μικρού Αλεξ με τα καστανόξανθα μαλλιά και τα καστανοπράσινα μάτια βρισκόταν από τον περασμένο Φεβρουάριο σε όλους τους σταθμούς του μετρό, των υπεραστικών λεωφορείων, στα λιμάνια και στα αεροδρόμια της χώρας μαζί με άλλες εξαφανισμένων παιδιών.