Α ν κρύβετε έναν καταπιεσμένο σκηνοθέτη μέσα σας, δεν έχετε παρά να φτιάξετε τη δική σας ψηφιακή ταινία χρησιμοποιώντας κάμερα, κινητό ή φωτογραφική μηχανή και να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό που θα αναδείξει την πιο ευφάνταστη και δημιουργική πρόταση και διοργανώνεται από τα Ρublic. Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός (Ρublic Digital Film Festival- ο λογότυπός του δεξιά) πραγματοποιείται με επιτυχία σε διάφορες χώρες του εξωτερικού και είναι η πρώτη φορά που έρχεται στην Ελλάδα. Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής θα είναι ο Λάκης Λαζόπουλος , ενώ στην ανάδειξη του νικητή σημαντικό ρόλο θα έχει και το κοινό μέσω online ψηφοφορίας.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δημιουργήσουν ταινίες μικρού μήκους με κάθε μορφής ψηφιακή συσκευή, βασισμένες στις ακόλουθες κατηγορίες: «βιβλίο μικρού μήκους» (εμπνευσμένοι από το αγαπημένο τους βιβλίο μπορούν να δώσουν εικόνα στην αφήγηση), «video-clip στα μέτρα σου» (εμπνευσμένοι από το αγαπημένο τους σάουντρακ), «Κάν΄ το όπως θες» (ελεύθερο θέμα).

Οι επίδοξοι σκηνοθέτες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέσω του ειδικά διαμορφωμένου site www.publicdff.gr, ανεβάζοντας το δικό τους βίντεο ως τις 30 Σεπτεμβρίου. Η βράβευση των νικητών θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του πάρτι που θα λάβει χώρα τον Οκτώβριο κατά τη διάρκεια του Αthens Digital Week. Πληροφορίες στο τηλ. 210 8181.581.