Γλύκες και αλμυρές πασχαλινές λιχουδιές με πρώτη ύλη τη γκάμα αλεύρων από τους «Μύλους Αγίου Γεωργίου» δημιούργησαν όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση «Love to Bake Day» στο Golden Hall.

Στην ειδικά διαμορφωμένη για την περίσταση κουζίνα οι food bloggers Madame Ginger, Funky Cook αλλά και ο NomadChef Ανδρέας Λαγός έδωσαν συμβουλές για τα μυστικά του ψησίματος, αλλά και οδηγίες για μία σειρά από τρόπους χρήσης των αλεύρων σε συνταγές εύκολης εκτέλεσης. Το «παρών» έδωσε και η Ελένη Τσαβαλιά, η οποία μαγείρεψε μαζί με την Madame Ginger και τον Ανδρέα Λαγό.

Σε αυτή τη γιορτή της μαγειρικής δεν θα μπορούσε να λείπει και η «παιδική γωνιά» για τους μικρούς, οι οποίοι με τη σειρά τους ζύμωσαν κουλουράκια της Λαμπρής, αλλά έφτιαξαν και πασχαλινές κατασκευές.

Περισσότερα στο www.alevri.com και στο facebook.com/alevri.com.gr