Μια μικρή διαδικτυακή περιήγησή μου όμως, στο www.yatzer.com με έκανε να αλλάξω γνώμη καθώς πλέον είμαι πεπεισμένη πως ο Παράδεισος βρίσκεται στη Νότιο Αφρική και ονομάζεται Babylonstoren.

Βαβυλώνα άλλωστε σημαίνει «Η πόρτα των θεών» και μια ματιά είναι αρκετή να σε πείσει να ρίξεις σε μια βαλίτσα, 1-2 ζευγάρια αθλητικά παπούτσια, 2-3 φόρμες και σορτσάκια και καμιά δεκαριά μπλουζάκια γιατί αυτά είναι όλα όσα θα χρειαστείς για την παραμονή σου εκεί.

Πρόκειται για μία από τις παλαιότερες φάρμες της περιοχής, χρονολογείται από το 1652, ενώ το αρχοντικό που χτίστηκε το 1777, έχει πλέον μεταμορφωθεί σε ένα υπέροχο υπεροπολυτελές ξενοδοχείο. Εκεί όπου η φύση απλώνεται γενναιόδωρα μέχρι εκεί που πιάνει το βλέμμα σου, οι δραστηριότητες είναι πολλές και ποικίλες.

Μπορείς όλη την ημέρα να κάνεις ποδήλατο σε όλη την έκταση της φάρμας, βαρκάδα στη λίμνη, κολύμπι στην πισίνα, γυμναστική και γιόγκα στο γυμναστήριο ή ακόμη μπορείς να γίνεις ένα με το περιβάλλον μαζεύοντας φρέσκα φρούτα και λαχανικά από τα χωράφια και αβγά από τις κότες για τα 2 εστιατόρια.

Αν όμως το μόνο που θες να γυμνάσεις είναι τις σιαγόνες σου, το Babylostoren διαθέτει ξεχωριστή αίθουσα για δοκιμή κρασιών τα οποία φτιάχνονται από τα ιδιόκτητα αμπέλια, φούρνο όπου καθημερινά ψήνονται φρέσκα ψωμιά, εργαστήρι για την δημιουργία και την ωρίμανση τυριών όπως επίσης και ένα αντίστοιχο για αλλαντικά.

Για ένα σύντομο ταξίδι μπείτε στο www.yatzer.com και αν πεισθείτε επισκεφθείτε το www.babylonstoren.com για να κλείσετε μια καλή θέση στον Παράδεισο…