Κριός
21/03-19/04


Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο ζώδιό σας, άρα είστε οι πρώτοι και ουσιαστικοί αποδέκτες της, ειδικά εάν έχετε γενέθλια κοντά στις 11/04 (τρεις ημέρες πριν και τρεις μετά). Τα σενάρια είναι πολλά, κυρίως όμως ενεργοποιούνται ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή σας σε σχέσεις, γάμο και συνεργασίες. Προσέξτε τη φυσική σας κατάσταση, προσπαθήστε να εξισορροπήσετε καταστάσεις στη δουλειά, μην έρχεστε σε ρήξη με συνεργάτες σας και αποφύγετε τις παρεξηγήσεις που μπορεί να δημιουργήσουν κρίσεις στις προσωπικές σας σχέσεις.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να ανελιχθείτε επαγγελματικά.
Ταύρος
20/04-20/05


Καθαρά ψυχοσωματικά φαίνεται να σας επηρεάζει η Πανσέληνος του Οκτωβρίου που αυξάνει το άγχος και τα νεύρα, κυρίως σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σας. Είναι πολύ σημαντικό τις ημέρες αυτές να περιφρουρήσετε την υγεία σας (ειδικά τον λαιμό που είναι και το ευαίσθητο σημείο σας), αλλά και να μειώσετε τις εντάσεις στο περιβάλλον της εργασίας ή του σπιτιού που σας στρεσάρει με τις απαιτήσεις του. Είναι πιθανό να υπάρξουν χωροταξικές αλλαγές στη δουλειά ή νέοι συνάδελφοι που θα σας ξεβολέψουν λίγο.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να υιοθετήσετε υγιεινές συνήθειες.
Δίδυμοι
21/05-21/06


Ο Οκτώβριος αποτελεί ένα σύνθετο παζλ όπου οι βοήθειες και οι δυσκολίες θα πηγαίνουν χέρι χέρι. Εσείς βάλτε σε προτεραιότητα τη διατήρηση της καλής σας φυσικής κατάστασης και της ηρεμίας σας στο περιβάλλον εργασίας. Η Πανσέληνος επηρεάζει τους γεννημένους κοντά στις 14/06, σε φιλίες, έρωτες και παιδιά. Προσοχή στις νέες σχέσεις για να μην πικραθείτε αργότερα. Μην καταστρέψετε μια δυνατή φιλία εμπλέκοντας ένα παρορμητικό ερωτικό στοιχείο. Οι δεσμευμένοι προσπαθήστε να πλησιάσετε τον σύντροφό σας.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να δεχτείτε τη στήριξη φίλων.
Καρκίνος

22/06-22/07
Στον άξονα καριέρας – οικογένειας πραγματοποιείται η δύσκολη Πανσέληνος του Οκτωβρίου που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους κοντά στις 13 Ιουλίου. Το φεγγάρι αυτό μπορεί να ωθήσει τους εκπροσώπους του ζωδίου σας να πάρουν αποφάσεις για αλλαγή δουλειάς ή μια μετακίνηση. Κάποια αναστάτωση από μέλη της οικογένειάς σας ή προϊσταμένους και συνεργάτες είναι πιθανό σενάριο. Μην ξεχνάτε ότι εσείς δέχεστε τώρα και την έντονη επιρροή του Αρη από το ζώδιο του Αιγόκερω που επιβαρύνει την ψυχολογία σας. Προσοχή στην υγεία.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να ανανεώσετε το σπίτι σας.
Λέων
23/07-22/08


Μια Πανσέληνος σε ένα φιλικό ζώδιο προς το δικό σας, ακόμη κι αν σας ξεβολέψει προσωρινά και σας προκαλέσει άγχος και νεύρα, στο τέλος θα σας επιτρέψει να επιβάλετε το δικό σας. Το φεγγάρι επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους κοντά στις 12/08 σε νομικά ζητήματα, σπουδές, ταξίδια, θέματα εκδόσεων και σχέσεις με το εξωτερικό. Στα παραπάνω, καλά θα κάνετε να διατηρήσετε μια ψύχραιμη αντιμετώπιση και να μη δημιουργείτε εντάσεις. Θέματα υγείας και εργασίας εξακολουθούν να σας απασχολούν έντονα.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να οριστικοποιήσετε μια συμφωνία.
Παρθένος

23/08-22/09
Ο Οκτώβριος είναι απαιτητικός μήνας, επειδή όμως σε σχέση με ό,τι προηγήθηκε εσείς είστε προστατευμένοι, προσπαθήστε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες σε όλους τους τομείς. Διαφωνίες, ένταση και εκνευρισμοί με την Πανσέληνο στον Κριό είναι στο πρόγραμμα, αλλά τουλάχιστον για εσάς θα έχουν πιο ήπια μορφή. Τα οικονομικά είναι αυτά που μπορεί να σας πιέσουν, με έκτακτες οφειλές και χρέη που πρέπει να αντιμετωπίσετε. Αν θέλετε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο επαγγελματικά, μη βιαστείτε. Ακόμη, προσέξτε τα θέματα υγείας.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να έχετε εξελίξεις στη δουλειά.
Ζυγός
23/09-23/10


Μια δύσκολη Πανσέληνος που επηρεάζει τον άξονα σχέσεων και συνεργασιών, ιδίως για όσους έχουν γεννηθεί κοντά στις 15/10 (τρεις ημέρες πριν και τρεις μετά), πραγματοποιείται εντός της εβδομάδας και πρέπει να είστε ψύχραιμοι και μεθοδικοί στις αντιδράσεις σας. Προσπαθήστε να μην προκαλείτε εντάσεις και μην παίρνετε σημαντικές αποφάσεις για την πορεία μιας σχέσης. Φυσικά, αν θέλετε να πείτε αντίο σε κάποιους και το έχετε σκεφτεί πολύ καλά, κανείς δεν σας εμποδίζει. Αποφύγετε οικονομικά ρίσκα, αγοραπωλησίες και επενδύσεις.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να αποφασίσετε αλλαγές.
Σκορπιός
24/10-21/11


Με τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα σε κόντρα με μια Πανσέληνο-φωτιά, ο Οκτώβριος σίγουρα δεν αποτελεί τον πιο εύκολο μήνα του φθινοπώρου, κυρίως σε ό,τι αφορά την ψυχολογία σας. Η αγωνία για τα επαγγελματικά θέματα θα κορυφώνεται, το ίδιο και το παρασκήνιο, ο ανταγωνισμός (θεμιτός και αθέμιτος), αλλά και η φιλοδοξία σας. Βέβαια, η Αφροδίτη στο ζώδιό σας σάς δίνει μικρές ανάσες και αισιοδοξία ότι όλα θα οδηγήσουν κάπου καλύτερα. Αυτό που πρέπει να χειριστείτε με περισσή δεξιοτεχνία είναι οι επαγγελματικές σας σχέσεις.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να τονώσετε τη φυσική σας κατάσταση.
Τοξότης
22/11-21/12


Παρότι η Πανσέληνος στον Κριό πραγματοποιείται σε φιλικό σας ζώδιο, είναι αλήθεια πως θα σας ταλαιπωρήσει κάπως, πιθανώς με κάποιες αναβολές ή καθυστερήσεις σε ένα θέμα στο οποίο περιμένετε εξελίξεις, είτε αυτό είναι ερωτικό είτε επαγγελματικό. Βέβαια, υπάρχουν πολλοί άλλοι ευνοϊκοί παράγοντες αυτή την περίοδο, οι οποίοι βοηθούν στο τέλος να τα καταφέρετε και να επιτύχετε αυτό που σχεδιάζετε. Ερωτας, δημιουργία και παιδιά είναι ο αποδέκτης της επιρροής του φεγγαριού, οπότε ξέρετε τι πρέπει να προφυλάξετε από κακοτοπιές.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να κινητοποιηθείτε στα ερωτικά.
Αιγόκερως
22/12-19/01


Με μια Πανσέληνο στον άξονα καριέρας – οικογένειας ξεκινά η εβδομάδα και αν είστε γεννημένοι κοντά στις 14/01 σίγουρα θα έχετε μεγαλύτερο μερίδιο στην επιρροή της. Αλλαγές στην καριέρα ή στο σπίτι είναι κάποια από τα σενάρια του φεγγαριού, που κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας και σύνοδο με τον Ουρανό, γι’ αυτό παραμείνετε ψύχραιμοι. Αλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζετε το ενδεχόμενο της αλλαγής, και μια μεταβολή μπορεί να οδηγήσει στην αναβάθμιση της καριέρας ή της προσωπικής σας ζωής, δεν είναι πάντα αρνητική.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να κάνετε μια νέα αρχή.
Υδροχόος
20/01-18/02


Η Πανσέληνος στον Κριό δεν είναι δυσαρμονική, ως προς το ζώδιό σας τουλάχιστον, άρα δεν χρειάζεται να κάνετε αρνητικές σκέψεις και να επιβαρύνετε την ψυχολογία σας. Θέματα επικοινωνίας, μετακινήσεις, ταξίδια, συγγενείς (κυρίως αδέλφια) αλλά και οικονομικές συναλλαγές μπορεί να σας ενοχλήσουν ποικιλοτρόπως. Αποφύγετε να πάρετε μια απόφαση ή να υπογράψετε κάτι πολύ δεσμευτικό μερικές ημέρες πριν και μετά την Πανσέληνο, επειδή μπορεί να υπάρχει κάτι ρευστό σε όλη την ιστορία. Ακόμη, προσοχή με το μεταφορικό σας μέσο.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να ξεκαθαρίσετε τις σχέσεις σας.
Ιχθύες
19/02-20/03


Ο Οκτώβριος αποτελεί σίγουρα ένα μεταβατικό και ρευστό πλαίσιο στο οποίο κινείστε και μόνο στο τέλος του θα αρχίσει να σας αποζημιώνει για τις ταλαιπωρίες που έχετε υποστεί. Η Πανσέληνος, πάντως, σας καλεί να υπερασπιστείτε τα κεκτημένα σας στη δουλειά, τα οικονομικά, τις σχέσεις, γιατί κάποιοι τα έχουν βάλει στο μάτι. Πιθανώς στο ξεκίνημα της εβδομάδας να βιώσετε ανασφάλεια και μειωμένη αυτοπεποίθηση, αλλά καλό είναι να μην το αφήσετε να φανεί, ειδικά αν ηγείστε ανθρώπων που η καλή τους ψυχολογία εξαρτάται από τη δική σας.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να λάβετε βοήθεια από συνεργάτες.

* Δημοσιεύθηκε στο BHmagazino την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ